reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Coś Lutóweczki niezbyt chętne są ostatnio do pokazywania swoich brzuszków :-(
A ja właśnie załozyłam dla naszej Milenki fotobloga... i TUTAJ będę wrzucać na razie zdjęcia brzuszka, a później fotki małej jak już się urodzi
i zachęcam Was do tego samego... zawsze potem można taką swoją stronkę znajomym pokazać
Myślałam na początku żeby w ogóle stronę zrobić o małej, ale chyba mi się nie chce
A ja właśnie załozyłam dla naszej Milenki fotobloga... i TUTAJ będę wrzucać na razie zdjęcia brzuszka, a później fotki małej jak już się urodzi
i zachęcam Was do tego samego... zawsze potem można taką swoją stronkę znajomym pokazać
Myślałam na początku żeby w ogóle stronę zrobić o małej, ale chyba mi się nie chce
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ja przysiegam ze tej karty nie mam i jakos nigdy mi nie jest po drodze aby zajsc do Media MArkt i kupic....mea cupla mea culpa...ale jak kupie karte to cos wstawie i tez inne Mamusie namawiam bo fajnie jak wiemy jak wygladamy...
mysia23
mama dwójeczki
A ja tak ostatnio popatrzyłam na śliczny brzusio kasiad i ....po chwili zorientowałam się,ze ja nie mam prawie wcale zdjęc z moim brzuszkiem Mówie męzowi a on, ze faktycznie mam malutko i ze musi mi dużo zrobić,zebyśmy mieli pamiątke... tylko,że ja to musze sie jakoś nastawić psychicznie na fotki, bo nie lubie siebie na zdjeciach
Ale jak już coś ładnego wyjdzie to wam lutóweczki wkleje - jak się oczywiście naucze wklejać zdjęcia - bo z suwaczkiem tydz.sie męczyalm
Ale jak już coś ładnego wyjdzie to wam lutóweczki wkleje - jak się oczywiście naucze wklejać zdjęcia - bo z suwaczkiem tydz.sie męczyalm
reklama