reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszki w kadrze :)

reklama
Madzia24, dzięki bardzo. W innej części forum swego czasu napisałaś, że miałaś znieczulenie w Wojewódzkim. Możesz coś bliżej powiedzieć (kto, jak , za ile) Mój GG 8392410.

Coś Lutóweczki niezbyt chętne są ostatnio do pokazywania swoich brzuszków :-(

A ja właśnie załozyłam dla naszej Milenki fotobloga... i TUTAJ będę wrzucać na razie zdjęcia brzuszka, a później fotki małej jak już się urodzi :happy:
i zachęcam Was do tego samego... zawsze potem można taką swoją stronkę znajomym pokazać :tak:
Myślałam na początku żeby w ogóle stronę zrobić o małej, ale chyba mi się nie chce :-p

A w ogóle Lutóweczki Drogie, to pokazałybyście się w całości, tzn razem z buźkami :happy: od razu wtedy jakoś inaczej się pisze jak wiadomo jak wygląda osoba po drugiej stronie :tak:

Och dziękuję pięknie susumali! :zawstydzona/y: :laugh2: To miało być na zachętę dla Was... wklejajcie swoje zdjątka! :tak:

ja przysiegam ze tej karty nie mam i jakos nigdy mi nie jest po drodze aby zajsc do Media MArkt i kupic....mea cupla mea culpa...ale jak kupie karte to cos wstawie i tez inne Mamusie namawiam bo fajnie jak wiemy jak wygladamy...

A ja tak ostatnio popatrzyłam na śliczny brzusio kasiad i ....po chwili zorientowałam się,ze ja nie mam prawie wcale zdjęc z moim brzuszkiem :tak: Mówie męzowi a on, ze faktycznie mam malutko i ze musi mi dużo zrobić,zebyśmy mieli pamiątke... tylko,że ja to musze sie jakoś nastawić psychicznie na fotki, bo nie lubie siebie na zdjeciach:no:
Ale jak już coś ładnego wyjdzie to wam lutóweczki wkleje - jak się oczywiście naucze wklejać zdjęcia - bo z suwaczkiem tydz.sie męczyalm :-D:laugh2:

Joasiek też juz o tym myslałam, żeby brzusie były z mamusiami a nie takie jakby same :tak::-D Bo to róznie sie pózniej wydaje...ja np myślalam ciagle,ze jestes blondynka, ale dlaczego?- nie wiem..ładna mamusia i ładny brzusio :-D:tak:

reklama
Joasiek, slaiczna z ciebie mamunia!!:tak: nie wiedziec czemu ja tez myslalam ze ty jestes blondynka:laugh2: :-D :laugh2:

tez musze sobie taka fotke strzelic, ale poki co to macie moja buzke na avatarze:-p

Do góry