reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszki w kadrze :)

reklama
Ja też muszę strzelić sobie jeszcze fotki z brzuszkiem, bo nigdy nic nie wiadomo, kiedy się go pozbędę...:tak::tak: jak już uproszę męza o sesję to coś wkleję :-D bo zdjecia z lustra mi się już znudziły...:tak:

no to moje brzuszysko, niestety mam tylko takie zdjęcie na razie:
2002154_pict0044.jpg

2002152_pict0042.jpg

śpiący Zozol - tak wygląda dziecko, kóre idzie spać po 1 w nocy :wściekła/y:

2002212_pict0015.jpg

"Iza uśmiechnij się" :confused:

2002213_pict0025.jpg

Wisnia piekny brzusio!!!! I wcale nie nazwalabym go brzuszyskiem tylko wlasnie brzusiem bo nieduzy!!!!

A Izunia sliczna dziewczynka i jakie oczeta ma niebiesciutkie!!!!

Wisnia, wcale nie masz brzuchola. Masz ladny i zgrabny brzusio. No i corcia tez niczego sobie. Rzeczywiscie ma sliczne oczka.

LIL KATE a Ty wygladasz bardzo ladnie i jestes najlepszym dowodem ze kobiety w ciazy potrafia byc bardzo bardzo sexy!!!!!

Dziewczyny, jakie Wy macie piękne małe brzuszki!!! :tak: :tak: :tak:
Ja już się ledwo ruszam :sick: , a jeśli nie wierzycie zerknijcie na mój BRZUCHOL :szok:
Wiśnia przecież Ty masz termin tak jak ja na 19-tego lutego!!! Nie załamuj mnie, jak Ty to robisz, stosujesz jakąś dietę cud? Przepraszam, że zapytam, ile Ty ważysz?

reklama
hehe a to się kobieto zdziwisz zaraz :-)
ważę prawie 90 kg :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
a brzuszek mały się wydaje bo ja do szerokodupnych należę i sie na boki porozłaził :-D :-D :-D

a Twój superowy i ani grama tłuszczyku naokoło - ślicznie :-)

Do góry