reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszki w kadrze :)

reklama
Ja też muszę strzelić sobie jeszcze fotki z brzuszkiem, bo nigdy nic nie wiadomo, kiedy się go pozbędę...:tak::tak: jak już uproszę męza o sesję to coś wkleję :-D bo zdjecia z lustra mi się już znudziły...:tak:

no to moje brzuszysko, niestety mam tylko takie zdjęcie na razie:
2002154_pict0044.jpg

2002152_pict0042.jpg

śpiący Zozol - tak wygląda dziecko, kóre idzie spać po 1 w nocy :wściekła/y:

2002212_pict0015.jpg

"Iza uśmiechnij się" :confused:

2002213_pict0025.jpg

Wisnia piekny brzusio!!!! I wcale nie nazwalabym go brzuszyskiem tylko wlasnie brzusiem bo nieduzy!!!!

A Izunia sliczna dziewczynka i jakie oczeta ma niebiesciutkie!!!!

Wisnia, wcale nie masz brzuchola. Masz ladny i zgrabny brzusio. No i corcia tez niczego sobie. Rzeczywiscie ma sliczne oczka.

LIL KATE a Ty wygladasz bardzo ladnie i jestes najlepszym dowodem ze kobiety w ciazy potrafia byc bardzo bardzo sexy!!!!!

Dziewczyny, jakie Wy macie piękne małe brzuszki!!! :tak: :tak: :tak:
Ja już się ledwo ruszam :sick: , a jeśli nie wierzycie zerknijcie na mój BRZUCHOL :szok:
Wiśnia przecież Ty masz termin tak jak ja na 19-tego lutego!!! Nie załamuj mnie, jak Ty to robisz, stosujesz jakąś dietę cud? Przepraszam, że zapytam, ile Ty ważysz?

reklama
hehe a to się kobieto zdziwisz zaraz :-)
ważę prawie 90 kg :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
a brzuszek mały się wydaje bo ja do szerokodupnych należę i sie na boki porozłaził :-D :-D :-D

a Twój superowy i ani grama tłuszczyku naokoło - ślicznie :-)

Do góry