reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

kropecka niby kilka tyg a roznica jaka widoczna super brzuszek,ja juz swojego nie pokazuje.

reklama
o kurcze kropecka u mnie tez brzuch w oczach rosnie!
tutaj na wycieczce w zoo, z moja mama i siostrzyczka :D
dziewczynypingwiny.jpg

a tu siedze rozkraczona na lawce z bratem i siostra ;D
lawka.jpg

Agatatje fajnie wyglądasz i brzucholek tez duzy.
Wy tak ładnie swoje eksponujecie a ja do tej pory jak wychodze gdzie kolwiek to staram sie maxymalnie go zamaskowac. juz nie długo.

heksaa to sie da zamaskowac? jak wiesz jak to mi powiedz ;) hehe
z moim nic sie nie da zrobic niz eksponowac ale staram sie robic to najladniej jak moge ;D
jestem bardzo ciekawa gdzie sie zmiesci kolejne zapowiadane 600g mojego malucha hihi :D

AGATATJE bardzo ładnie wyglądasz i exponujesz brzuszek :) ale masz młode rodzeństwo :)
HEKSA dlaczego kryjesz brzuszek?BRZUSZKI I CIĄŻA TO PIĘKNY STAN

Agatatje mi nie poszło do przodu tylko w nogi tyłek i na boki więc jak założe obszerną bluze męza to widac jak bym konkretnie przytyła, bo niestety balonika a raczej takiej ładnejjształtnej piłeczki to u mnie brak.

reklama
Agatatje swietnie wygladasz w ciazy, extra :) No i zauwazyłam ze masz pomalowane pazurki u stup, no chyba sama tego nie dokonałas...? Ja ledwo moge obciac, uwielbiam miec pomalowane ale do pedikiurzystki isc szkoda mi kasy a maz to by mi całe palne chyba pomalowal ;D No ale juz niedługo i bede sie wyginac tak jak potrzeba...heh

Do góry