reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Dziewczynki dziekuje za miłe komplementy...

Oj dupcia to i mi urosła... no ale to chyba nieuniknione skoro bioderka szkują sie na przepchnięcie maluszka...

Bałam sie ze bede tyć jak smok, bo od 3 miesiaca leżę, ale to chyba kwestia genów. Ale tyje chyba tak przepisowo (mam +6kg a spodziewam się jeszcze nastepnych +6-8 kg)

Anitko, no jeśli chodzi akurat o Twoją figurę, to jest pierwsza klasa - bez najmniejszej skazy - pozazdrościć i tak trzymać

Tamarunia - alez masz śliczny brzuszek - i jak już jest pieknie widoczny... pewnie żeby mój był taki bede musiala poczekać do 30 tygodnia...

reklama
Tamarunia piekny okraglutki i spory brzusio ;D A wogole to chciałam ci powiedziec, ze wczoraj ogladałam taki film iranski "Dzieci niebios" i strasznie mi sie podobal. Wzruszyłam sie do łez :) prosta historia biednych i b. religijnych ludzi. Piekny film i ciekawa kultura.

dziewczyny czy któras z was miala badania na coompsa (chyba tak sie pisze) bo mam zrobic chyba to chodzi o konflikt krwi???

To moje wielkie brzuszysko z krokodylami ( nie jeszczurkami) ;D ;D ;D pod koniec 26 tygodnia
brzuch38qc.jpg

brzuch29kq.jpg

brzuch14mb.jpg

Sorki za jakość - ale to samoobsługa

I@nka - ja mam konflikt serologiczny
badania robi się w 12 tygodniu i 28 tygodniu i chyba jeszcze przed porode.
Nie pamietam jak to się naywa - Odczyn Wassera Combsa ??? - czy o to ci chodzi, czy coś namieszałam

I@nka nie mam pojęcia co to za badania - nie miałam ich nigdy robionych (my nie mamy konfiktu serologicznego)
Tamarunia - oj!!! masz śliczny bruszek - jaki pokaźny - już chyba przez kurtkę widać - okrąglutka kulka
Julinex - laseczka z ciebie :) - brzucholek też już nie taka mała piłeczka - bardzo zgrabną zachowałaś figurkę - tylko pozazdrościć - ale z tego co pamietam to ty jesteś szczuplutka :)
A ja za to zainspirowana wcześniejszymi postami zrobiłam sobie takie zestawienie jak mi brzuchol rósł, hihi, aż mi się nie chce wierzyć, że kiedyś byłam taka płaska na brzuchu, hlip. hlip

Zdjęcia w kolejności to 11,14,18,20 i 23 tydzień (zadziwiająca różnica między 20 a 23 tygodniem)

Kochane czekam na wasze brzuszki i wasze zestawienia brzucholi!!!!!

reklama
Gosiek super duuzy brzusio i ładne tattoo :) Chyba najwiekszy...?
Głuszek super zestaw twoj brzuszek tez przoduje pod wzgledem wielkosci :)

Do góry