Jejku dziewczyny, ale wy macie brzuszki tylko ja mam taki lightowy . Gosiex289 wyglądasz choćbyś była w 9 miesiącu - śłicznie . Głuszek ty też , : jejku aż jestem ciekawa jakie będziecie miały za miesiąc : toż to szok dla mnie
reklama
Dzięki dziewczyny :laugh: ;D
angie - przed ciążą tatuaz był trochę mniejszy - teraz się rozszerzył.
A brzuszek faktycznie mam ogromny ;D - gin mi to samo mówi ( ponoć mam dużą macicę i dzidzia dlatego tak skacze) - ale u mnie chyba to rodzinne ( wszyscy mieli wielkie brzuszki), ja przy Ani miałam podobny ;D
angie - przed ciążą tatuaz był trochę mniejszy - teraz się rozszerzył.
A brzuszek faktycznie mam ogromny ;D - gin mi to samo mówi ( ponoć mam dużą macicę i dzidzia dlatego tak skacze) - ale u mnie chyba to rodzinne ( wszyscy mieli wielkie brzuszki), ja przy Ani miałam podobny ;D
hihi sliczne i naprawde duze!!!!!a pamietam jak czekalysmy az urosna!
naprawde macie duze brzusie moj juz sie chowa jak pisalam
a co do wielkosci macicy to ciekawe wiem ze jak moja mam na porodowke przyjechala w 42 tc to sie pytali po co bo miala brzuch jak w 6 miesiacu
naprawde macie duze brzusie moj juz sie chowa jak pisalam
a co do wielkosci macicy to ciekawe wiem ze jak moja mam na porodowke przyjechala w 42 tc to sie pytali po co bo miala brzuch jak w 6 miesiacu
Głuszek, Gosiek, Tmarunia - Ale piekne brzuszki - i spore! Julienx - gdzie Ty tego Antosia chowasz?
Moj brzucholek ruszyl od paru dni i roooosnieeee! A to czy brzuszek jest duzy czy maly ludzie oceniaja strasznie roznie. Dzis pojawilam sie na uczelni i uslyszalam totalnie skrajne opinie - ze bardzo maly i dopiero go widac teraz, poprzez ze ladny, w sam, okraglutki, do tego, ze niski i wielki i jak ja bede w 9 miesiacu wygladac - szok hehe
Moj brzucholek ruszyl od paru dni i roooosnieeee! A to czy brzuszek jest duzy czy maly ludzie oceniaja strasznie roznie. Dzis pojawilam sie na uczelni i uslyszalam totalnie skrajne opinie - ze bardzo maly i dopiero go widac teraz, poprzez ze ladny, w sam, okraglutki, do tego, ze niski i wielki i jak ja bede w 9 miesiacu wygladac - szok hehe
Gosiek - przepraszam nie zauważałam twojego wpisu - ale piękny brzuchol !!! - faktycznie wyprzedziłaś Lilith, która była przodownicą a teraz ty chyba wiedziesz prym. Ale to przeciez twój drugi dzidziol więc dlatego brzuszek większy - i wcale nie wyglądzasz na 9 miesiąc!!!. Mój brzuch rośnie skokowo - więc może być tak, że za miesiąc będę mieć nadal taki sam, hihih, bo tak było poprzednio - portafił przez tydzień urosnąć a potem przez trzy tygodnie nic . Wiec może się dziewczyny okazać że za miesiąc moje brzuszyszko będzie w tyle
głuszek pisze:Mój brzuch rośnie skokowo
Moj brzuszek tez rosnie skokowo, wlasnie zaczyna sie ten skok rosniecia , a mnie to bardzo cieszy, chociaz troszke to uciazliwe.
reklama