reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Jejku dziewczyny, ale wy macie brzuszki  :) tylko ja mam taki lightowy  ;) . Gosiex289 wyglądasz choćbyś była w 9 miesiącu  :) - śłicznie . Głuszek ty też , ::) jejku aż jestem ciekawa jakie będziecie miały za miesiąc ::) toż to szok dla mnie ;)

reklama
Dzięki dziewczyny :laugh: ;) ;D
angie - przed ciążą tatuaz był trochę mniejszy - teraz się rozszerzył. ;)
A brzuszek faktycznie mam ogromny ;D - gin mi to samo mówi ( ponoć mam dużą macicę i dzidzia dlatego tak skacze) - ale u mnie chyba to rodzinne ( wszyscy mieli wielkie brzuszki), ja przy Ani miałam podobny ;D

hihi sliczne i naprawde duze!!!!!a pamietam jak czekalysmy az urosna!
naprawde macie duze brzusie moj juz sie chowa jak pisalam:):)

a co do wielkosci macicy to ciekawe:) wiem ze jak moja mam na porodowke przyjechala w 42 tc to sie pytali po co bo miala brzuch jak w 6 miesiacu :):)

Głuszek, Gosiek, Tmarunia - Ale piekne brzuszki - i spore! Julienx - gdzie Ty tego Antosia chowasz? ;)
Moj brzucholek ruszyl od paru dni i roooosnieeee! A to czy brzuszek jest duzy czy maly ludzie oceniaja strasznie roznie. Dzis pojawilam sie na uczelni i uslyszalam totalnie skrajne opinie - ze bardzo maly i dopiero go widac teraz, poprzez ze ladny, w sam, okraglutki, do tego, ze niski i wielki i jak ja bede w 9 miesiacu wygladac - szok hehe

Gosiek - przepraszam nie zauważałam twojego wpisu - ale piękny brzuchol !!! - faktycznie wyprzedziłaś Lilith, która była przodownicą a teraz ty chyba wiedziesz prym. Ale to przeciez twój drugi dzidziol więc dlatego brzuszek większy - i wcale nie wyglądzasz na 9 miesiąc!!!. Mój brzuch rośnie skokowo - więc może być tak, że za miesiąc będę mieć nadal taki sam, hihih, bo tak było poprzednio - portafił przez tydzień urosnąć a potem przez trzy tygodnie nic :). Wiec może się dziewczyny okazać że za miesiąc moje brzuszyszko będzie w tyle :)

Ja chyba w 9 miesiący będę sę turlać - nie chodzić ;D
głuszek - twoje zdjęcia tez są super - muszę sobie coś podobnego skompletować ( pogadam z mężem jak się to robi - i też prześlę)

hihi wiecie to jest tak:
ja nie widze by rosnol ale jak cos chce ubrac to z dnia na dzien jest gorzej:):)
ale taki jak Gosiek nie jest :):)

No to wrzucam fotki mojego brzuszka:

26w2d w ubranku
brzuszek26w2d01male7oh.jpg

i 26w4d golutki:
z lewej:
brzuszek26w4d02amale2zm.jpg

i z prawej ;)
brzuszek26w4d04bmale6uc.jpg

reklama
Do góry