reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

anita, laseczko, pieknie wygladasz:)
dziewczyny, fasolki sa roznej wagi wiec kazde jest ok, dokladnie jak gosiek pisze, rozne jak nasze brzuszki:)

reklama
moj brzuszek dzis rano byl dosc spory w ciagu dnia troche na boki sie rozlal i zmalam,ciekawa czemu tak sie dzieje,ale wiecie tak milo poglaskac okraglosci nie moge sie nadziwic,ze jeszcze pol roku temu tak bardzo chcialm miec dzidzi i wydawoalo sie to takie odlegle ,a tu juz zadomowione mamusi,a tak niedawno gadalysmy w temecie STARAMY SIE :) czasmi tak zagladam,wiel dziewczyn nadal probuje,troszke mi ich szkoda,ale nie ma co tarcic nadzieii,prawda,na pewno na nie rozniez przyjdzie pora ;)

Dzięki Tamarunia i Głuszek za miłe słowa. Z wielkością brzucha i dzidzi to jest fakt że nie mamy na to wpływu, każda z nas ma to w genach plus geny mężulka i wszystko przesądzone. Co do witamin Materna to ja nie słyszałam, że po nich są duże dzieci. Z Agatką brałam całą ciążę, przenosiłam ją prawie 2 tygodnie i urodziła się z wagą 3400, ja i moja siostra miałyśmy podobną wagę.
Co do wielkości brzucholków, to też czasem zależy od wzrostu. Wiadomo że niższe dziewczyny mają mniejszą "powierzchnię" dla dzidzi a noszą w sobie tak samo duże maleństwo, więc czasem złudnie ich brzuszki mogą wydawać się większe. Ja mam 1,70 więc u mnie narazie brzusio jest w normie. Co będzie dalej zobaczymy.

Lilith ja mam 160 i przed ciąza to co nadawalo mojej figurze dobrego wyglądu to talia, w tej chwili wyglądam jak kula, az mi sie w lustro nie chce patrzec, chociaz znajomy ostatnio nie zauważyl mojej ciązy moze dlatego że siedziałam, a poza tym faceci tak mają ;)

ja mam 158 cm ale nie czuje sie gruba jak patrze w lustro. Prawde powiedziawszy wlasnie odkad jestem w ciazy to uwielbiam patrzec w lustro i juz nie mam kompleksow na punkcie mojegp brzucha :)

Mnie wczoraj pani w sklepie zaczepila w kasie czy dzidzia w drodze ??? Tak sama od siebie i bez przyczyny ??? a ja w plaszczu bylam, wiec sie zdziwilam, ze to tak juz widac ;) Zapytala meza co tatus by chcial: chlopca czy dziewczynke, no to mowimy, ze ma byc dziewczynka, a ona na to: "ja tez mam dziewczynke, ale moja to juz lobuz, bo ma prawie 3 latka". Normalnie w szoku bylam, ze babka w kasie jakas taka gadatliwa byla ;) ale mile to to nawet bylo, ze ktos zauwazyl (w plaszczu!!!) i sie zainteresowal ;)

Hehe a ja juz myslalam ze tylko ja taki krasnal jestem 158 cm ;) A tu sie okazuje ze nas kilka jest drobnych kobitek. Ja tez sie troche smiesznie czuje taka okragla, chociaz w sumie to w brzuch mi raczej wszystko poszlo :)

reklama
No proszę jak zdjęcia czasem nie oddają rzeczywistości. Ja po Twoich zdjęciach Angie sądziłam że jesteś dużo wyższa!

Do góry