reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
No pewnie! i tak uzalenia hihi!!! ja tu juz dosc dlugo siedze :):)a czas leci i leci!pamietam jak bylysmy 1 na majowkach):) i to bylo w sierpniu!!!!

ja probowalam sie zapisac na forum na maluchy, ale z trzy razy probowalam i za zadnym razem nie otrzymalam maila z potwierdzeniem rejestracji. Napisalam maila do admina z moim problemem ale nikt sie nie odezwal wiec dalam sobie spokoj.

Lilith moze ty materne bierzesz? Slyszalam ze takie duze dzieci na tym rosna ze potem cesarke trzeba robic ;) :)

Ja biorę maternę :) - a z tą materną to przesada - wiele moich znajomych brało maternę i normalne dzieci rodziły.
Lilith - to były stare dzieje ;D
julinex - fajnie, że miałaś USG i że wiesz ile twoje maleństwo waży itp. - super
Słuchajcie - dziecie się rodzą różne - jedne małe jedne duże - i to jest cecha indywidualna - tak jak nasze brzuszki - ja mam duży a julinex mały - i nic na to n ie poradzimy.

gosiek ma racje, chociaż naprawde chciałabym większy ten brzuchol. Mój brat powiedział, że czasami wyglądam choćbym się klusek najadła a nie była w 6 miesiącu ciąży. Ale to też zależy w co jestem ubrana :). A tak wogóle to duży brzuszek wcale nie oznacza dużego dziecka. Ja znowu jestem przymaława i wolałabym takie mniejsze dziecko, bo strach rodzić wielkie. :) :) :) :laugh: ;)

reklama
ja też biorę teraz maternę,bo męzulek mi kupił 100 tabletek:)moje koleżanki brały,moja gin też mi polecała....ale zmieniła się od czasu mojej pierwszej ciazy na lepsze na szczęście:))

Do góry