reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Ja tam wchodzę we wszystkie spodnie....................................................................... mojego męża ;D ;D ;D

Kropecka - napwno Cie kocha...

Abryz - buhahaha.. świetne, uśmiałam sie do lez...

Nie będę Was dołować, ja wchodziłam w swoje jeansy odrazu po wyjściu ze szpitala...
ale była to raczej dla mnie miła niespodzianka, bo pamietam jak mówiłam osobistemu że jak mi przywiezie do szpitala jakieś ciuchy sprzed ciązy "szzczupłe" to wyjdzie z siekierą w plecach..

a potem sama dzwoniłam zeby przywoził mi te "chude" :D

Ale i tak musze zrobić zakupy, bo jak byłam w 8 miesiacu ciąży to wszystkie szczupłe spodnie zapakowałam w wór i oddałam kuzynkom twierdząc ze sie w nie po porodzie nie zmieszcze i nie bede sie stresować, a teraz by mi sie jednak przydały... haha

Chrzciny juz w niedizele, a ja wciaz bez ciucha dla Antka i siebie, nie mam butów, a osobisty garnituru. Jeszcze do spowiedzi...
kiedy ja to wszystko zrobię???? ::) ::) ::)

Kropecka kocha kocha na maxa teraz jeszcze bardziej... nad niczym się nie zastanawiaj tylko bierz zachłannie ;D ;D

Abryz ;D ;D ;D

Julienx zdążysz młode mamy mają powera a jaka dumna bedziesz z siebie UDANYCH CHRZCIN :) :)

reklama
Do góry