reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Gosiek a kiedy Chrzciny???

Bo Antoś 25 czerwca - w najbliższą niedzielę i ja to już napewno nie zrzucę nic...

Nie wiem czy wiecie jak ciężko jest kupić coś chłopcu ubranko na chrzest w rozmiarze 62 uwzgledniając pogodę - okropność nogi juz złaziłam i nie bardzo jest co...

reklama
julinex - 9 lipca - a więc też już niedługo :D

co do ubranek na chrzest ja mam ten problem z głowy - teściowa zrobiła zakupy - tylko nie mam ciuszków z krótkim rękawkiem i spodenkami - jak by było tak upalnie jak teraz - będę musiała poszukać - bo ona mówi, że nic nie znalazła - albo ubiorę w coś co nie jest idealnie białe np. biały z dodatkiem niebieskiego - coś takiego ona ma.

Napewno nam sie wszystkim uda osiagnac taka wage jaka nas zadawala... ja narazie stanelam w miejscu... a jeszcze mi zostalo jakies 10kg do zrzucenie, ale to juz nie ciazowe tylko te zebrane wczesniej...
Julinex i Gosiek powodzenia na chrzcinach.... niech wasze aniolki beda grzecznitkie...

ja sie nie mieszcze w zadne spodnie....ale mam wrazenie, ze to od kosci, mam biodra szersze o 7cm
ech w ogole w czesc rzeczy to se moge pomarzyc ze sie zmieszcze......moze kiedys sie uda ;)
a jak nie to maz bedzie musial zarobic i kupic nowe, fajniesze ;D ;D ;D

a po nastepnej ciazy jeszcze fajniejsze ;) ;) ;)

ja wchodze w dwie pary spodni ale w ciazy tez w nie wchodzilam :) tzn w jedna pare pod koniec juz nie wchodzilam a drugie spodnie maja w sobie lycre wiec sie rozciagaja. ogolnie ja sie czuje jakas taka sflaczala, sflaczale piersi, brzuch bleee. nie wiem czemu ten Maciek tak za mna lata :)

po prostu napalony jest, ale jak go pod koniec ciazy ostrzegalam zeby sobie pouzywal bo potem bedzie polog to mnie nie sluchal :)

reklama
Do góry