reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Agatatje super sukienka i super wyglądasz!
Głuszek fajowy brzuszek i ciekawe gdzie sa te kilogramy o których ciągle pisałaś, że niby nie należysz do szczupłych, oj Ty Ty
Maxin, ale jesteś super szczupła!

Gunia - ja ważę teraz 89 kg - to chyba jest waga półciężka a nie lekka? MOze tego tak bardzo nie widać (zawsze byłam chmmm ciżęka, nawet jak byłam szczupła to waga pokazywał dużo ale nigdby tyle) ale niestety waga to bezlitosne urządzenie.
Ktoś kto wymyślił wage na pewno poszedł po śmierci do piekła :) >:D
Czuję się gruba - a najbardziej niemawidze mojego tyłka i ud :( Za to kocham brzuszek, a raczej jego zawartość

Głuszek może masz ciężkie kości ( znaczy dużo wapnia :) ) Ja mam podobne odczucia co do mojego tyłka i ud, ale u Ciebie naprawde tego nie widać :)

głuszek gdyby moje uda tyłek i biodra wyglądały tak jak u Ciebie to bym naprawde je kochała ale niestety moje jedno udo to twoje dwa wiec naprawde wyglądasz super
maxin tobie to dobrze tylko brzuszek rosnie i nic poza nim.Wyglądasz naprawde swietnie.

reklama
milo kobietki ze tak sadzicie,ja patrzac w lustro widze cos innego,uda jak salcesoniki,twarz pelnia ksiezyca,no lae coz to sa uroki ciazy,caly czas bym cos jadla,nawet jak mam teraz nudnosci to tez mysle o jedzeniu,dziwne to,ale prawdziwe,a potem sie dziwic skad te kilogramy........

Do góry