reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
dziekuje, dziekuje, dziekuje ;D
w sukienke sie mieszcze bo ja uszylam niedawno hihi tak z nadzieja, ze lato wczesnie zawita :D
brzusio sporawy i coraz ciezszy, ale widze u majoweczek sa wieksze brzucholki wiec niedlugo sobie taczki kupie dla tego mojego korbola bo chyba jeszcze urosnie ;)

Jako ze mam już aparcik zamieszczm obiecany brzusio. Koniec 36 tygodnia czyl dziś.

Z boczku:

Z przodu:

A tu ja cała (ale bez twarzy bo mam dziś brudne włosy ;D ;D a w ogóle sorki za strój - ale mi się już nie chciłao przebierać i psrtyknełam w dresie - czyli moim normalnym ciążowym - domowym stroju). Acha i wyglądam na tym zdjęciu jakbym cyców w ogóle nie miała - ale zapewniam że sa na swoim miejscu - tylko bluzka sie tak smiesznie napięła że zniknęły :)

Głuszek cycki na swoim miejscu?jesteś pewna boki zrywam ;D ;D ;D ;D ;D
Powiem Ci że masz bardzo zgrabny brzuszek ślicznie wyglądasz (ja wciąż czekam na O0) ;D ;D

reklama
Głuszek normalnie z tych twoich opisow to sie spodziewałam naprawde jakiegos giganciorka a tu normalny zgrabny brzusio :) i dres taki "ludzki" masz całkiem wyjsciowy, nie to co ja w swoich kalesonkach popylam po mieszkanku. Ale co tam juz nie długo a w przedciazowy dres sie nie miesciłam juz w 3 miesiacu :p

Do góry