reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Wesolutka, ale zgrabny brzuszek.
Czarownica - ale rosniesz ladnie ;) Wciaz masz podobny ksztaltem brzuch do mojego - nisko ulozony...

reklama
Wesolutka bardzo ładnie wygladasz z tym brzuszkim :)
Czarownica sporasny brzucholek. super :D... A mi ostatnio sie brzuch tak podnosi, ze mam ucisk na zoładek i ciagnie mi skore na rzebrach az czasem mi cieszko oddychac i niedobrze mi sie robi :p Zaczyna sie juz uwypuklac pod biustem.

Wesolutka bardzo ladny brzuszek!!
Czarownica calkiem spory:):) i tez ladniutki!

A ja dawno swojego nie zamieszczalam...heh:)

dziewczyny sliczne te wasz brzusie i te malusie i te wieksze :)

a ze to sa brzuszki majowo/kwietniowe to i ja postanowilam sie dolaczyc :)

troche niewyrazne i balagan na okolo, ale co tam :)
meza nie moglam sie doprosic wiec zrobilam je sama;

31w3d:

jak widac czarne wyszczupla :)

a+t  faktycznie na zdjeciach wyglada wysoko - ale moze to dlatego ze sama zdjecie robilam - rece w gorze to i brzuch tez ;)
bo poza tym to wlasnie mam bardzo nisko usadowiona ciaze i dlatego ide od poniedzialku na zwolnienie z zaleceniem jak najwiekszej ilosci odpoczynku w pozycji lezacej zeby dzidzia sie nie pchala juz za bardzo do dolu;

a jezeli chodzi o twoj brzuszek - to pokaz go nam i ocenimy czy przestal rosnac :)

reklama
Na razie idzia nie mam swiezych fotek - za to wiecie co? Nagralismy filmik na aparacie jak mala kopie - szok jak to widac. Po prostu na maxa przesuwanie nozek po brzuchu... Bedzie pamiatka na cale zycie :D
Z reszta mam ponagrywane podskoki brzucha juz w 20 tygodniu :)
Ciekawe czy Ala to kiedys doceni ;)

Do góry