reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Słonko00 jaki słotki malutki brzusio :D Zastanawiam sie jak w takich malutkich brzuszkach dzidzie sa ułozone, ze tak mało miejsca zajmuja... ;)

reklama
O ułożenie pytałam lekarza główka w dół lekko w poprzek po lewej stronie mówił że brzuszek mały bo wynika to z charakteru moich mięśni brzucha. Dzidziunia wciśnięta jest bardziej do środka, rozwija się dobrze waży 1 kg, nie czuję kopnięć tylko przesuwanie i rozpychanie. Ale uwierzcie jest to dość bolesne, brzuch twardy, mocny ucisk na wnętrzności i pewnie stąd skurcze i zagrożenie przedwczesnym porodem, ale mam leki i dużo leżę więc myślę że będzie ok. Pozdrawiam 8)

Słonko najwazniejsze, ze dzidzia sie dobrze rozwija. Bedzie dobrze...juz nieduzo nam zostało :)

O, abryz, milo Cie zobaczyc :)
slonko-faktycznie malusi brzuszek, ale slodki :)

A ja dzis tak sobie poprosilam meza, zeby pstryknal i w szoku bylam jak ja juz wygladam ;) Jakos w lustrze tak tego nie widac ;)
28w1d:
brzuszek28w1d02male4lp.jpg

brzuszek28w1d03male5gp.jpg

brzuszek28w1d04male9cx.jpg

i ten szok sklonil mnie do pewnego podsumowania:
podsumowanie0sk.jpg

A+T+? ale masz super zgrabniutki brzusio tak fajnie umiejscowiony na dole.Zazdroszczę Ci tych zdjęć bo będziesz miała wspaniałą pamiątkę po ciąży.A tak na marginesie czy +? już nie powinno być A? ;) ;) ;)

Wlasnie, wlasnie, masz racje kate :) Moj nick sie przeterminowal ;)
Po porodzie zmienie - mysle, ze sie da? A jak nie - zarejestruje sie wtedy nowym nickiem, zeby zaczac nowy etap na babyboomie ;)

Jak zwykle pełno ładniutkich brzuszków-różnorodność rozmiarów wciąż mnie zadziwia...

A+t jestem w szoku - ale ci brzusio podrósł. jaka duża różnica między 27 na 29 tygodniem. po prostu kolosalna, jak sobie pomyślę, że nam teraz brzuchole beda rosly w takim tępie to nie wiem jak my skończymy :), hihi

reklama
abryz - super brzuszek
a+t+? - też super brzuszek.
Dzisiaj w końcu lepiej się czuję to spokojne sobie pooglądałam brzuszki - naprawdę dziewczyny macie takie fajne malutkie brzuszki - u mnie jest ogromny - postaram się znowu niedługo pstryknąć

Do góry