reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

ewe26 pisze:
no niewiem, jakoś mi się mały ten brzuch wydaje  :) szczególnie jak wyśle swoj brzuchol a+t albo Lilih  :)

Ja chyba juz wymieklam ;) Teraz bardziej przoduje gosiek, Lilith, a nawet chyba Tamarunia. Dzis sie nasluchalam od znajomych babek: "Jaki Pani ma maly brzuch, jaka Pani chudzinka, taka zgrabniutka, zupelnie nie wyglada na 7 miesiac" bla bla bla hehe

reklama
ewe wogole nie widac po tobie tych kilogramow!!!! naprawde wygladasz slicznie!i tak doroslo:):) ja tez bym cie nie poznala porownujac do 1 zdjecia:)
A co do wlosow tez juz nie mam czarnych:(:( ale widzialas chyba na zdjeciu:)

A+T ja tez chyba juz wymiekam:) choc od kilku dni strasznie swedzi mnie brzuszek:):) a moze rosnie wkoncu:) I wiesz ja tez ostatnio slyszalam ze on jest malutki:(

Hej Jakie śliczne mamusie i ich brzuszki pooglądałam troszkę,  :) jak szybko rosną te maleństwa i wypychają brzuszki, moje maleństwo ma ok 1 kg ale brzusio nie jest duży raczej rozłożony na boki pokazałabym ale nie mam aparatu ale jeśli uda się zrobić jakieś względne zdjęcie telefonem to wkleję Pozdrawiam

słonko00 pochwal się, czekamy :laugh:
dzięki dziewczyny, wy to potraficie człowieka podnieść na duchu ;D

ewe ja nie widziałm twojego pierwszego zdjęcia - musze poszukać to wtedy ci napiszę czy wydoroslałas :)
Ale teraz ci moge powiedzeć, ze naprawdę slicznie wygladasz i brzuchol całkiem, całkiem....
a +t a pamiętam jakm prowadziłaś w rankingu - nic się mart jeszcze twoj brzuszek przegoni nas wszystkie

:)  WITAM  : ;) oto moj brzusio mi prawie wszyscy mówią  "oj nic nie widać" - a ja odpowiadam jeszcze jest czas urosnie

reklama
Słonko ale malutki, fakt :) Ale za to jaki słodki :) Jeszcze urośnie, zobaczysz jak będziesz z nostalgią wspominac jak był taki mały. mój mi juz zaczyna przeszkadzac w normalnym funkcjonowaniu - a tu jeszcze ponad 3 miechy rozrastania. Ale co tam niech marysia rosnie śliczna i zdrowa. To jest najwazniejsze.

Do góry