reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Paninka czadowo, spory brzuszek masz i tak mlodziutko na buzi wyglądasz.

Chybryda chyba nic się nie zmieniło od ostatniego :) i dalej gladziutko.

Lilith wcale dobrze nie jest wyglądać młodo na buzi. Znaczy się fajnie jak nie jest się w ciąży. Tak ludzie na mnie patrzą, jakby ciężarówki w życiu nie widzieli. :/ rozumiem jakbym miała 14 lat ale nie stara 21 lat a oni zdziwieni. Kiedyś w wieku 18 zachodzili i było to normalne. Staram się wykonywać pełen makijaż ale i tak ludzie się gapia jakby miały im oczy wyskoczyć

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith wcale dobrze nie jest wyglądać młodo na buzi. Znaczy się fajnie jak nie jest się w ciąży. Tak ludzie na mnie patrzą, jakby ciężarówki w życiu nie widzieli. :/ rozumiem jakbym miała 14 lat ale nie stara 21 lat a oni zdziwieni. Kiedyś w wieku 18 zachodzili i było to normalne. Staram się wykonywać pełen makijaż ale i tak ludzie się gapia jakby miały im oczy wyskoczyć

Niestety tak to jest. Ja córkę rodziłam jak miałam 22 lata i pamiętam ten wzrok, i pózniej w szpitalu po porodzie tez tak trochę z politowaniem. I długo wyglądałam na młodsza niż jestem, dopiero Szwecja mnie postarzyła i nieco osiwiałam. Także już wyglądam na swój wiek i ciekawa jestem czy będzie to wszystko inaczej postrzegane.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety tak to jest. Ja córkę rodziłam jak miałam 22 lata i pamiętam ten wzrok, i pózniej w szpitalu po porodzie tez tak trochę z politowaniem. I długo wyglądałam na młodsza niż jestem, dopiero Szwecja mnie postarzyła i nieco osiwiałam. Także już wyglądam na swój wiek i ciekawa jestem czy będzie to wszystko inaczej postrzegane.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ludziom nie dogodzisz. Ta za młoda, ta za stara bo już powinna mieć 4 -.- eh szkoda gadać.

Dajcie spokój, przejmujecie się tym jak kto na was patrzy? :) Są większe problemy na świecie :) za mną już poleciały określenia że młoda kur.a się puściła i tylko myślę "dziękuję" jako o komplemencie że mam ładną młodą buzię ewidentnie :) czasem w pracy to przeszkadza o tyle że mnie traktują mało poważnie ale wystarczy odpowiednio rozmowę poprowadzić i już da się pokazać że ma się odpowiednie kompetencje. Także cieszcie się że ludzie was postrzegają młodo i ładnie :)

W pierwszej ciąży byłam, mając 18 lat i miałam gdzieś kto i jak na mnie patrzy.
Core rodziłam mając 20 i tu juz gorzej bo nie tylko patrzyli ale i okazywali. Jak z synem byłam w ciąży to nikt nie patrzył, bo to juz nie pl była. Stara juz byłam a i tak dalej myśleli, że młoda i ekstra!
Teraz już mi tego brak hihi.

35+0, +7kg i jak dla mnie już by mógł to być koniec :p

Załączniki

• pixlr_20170610110004320_20170610112337409.jpg
    pixlr_20170610110004320_20170610112337409.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 193
reklama
Do góry