reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Paninka super ta kiecka :) wyglądasz pięknie!

Bab podbijam pytanie ile masz w pępku cm bo jestem ciekawa :D to jest niesamowte, to dziecko to sie chyba kręgosłupa trzyma :D

Bab nie mało ? To nawet kilkanaście cm mniej niż u reszty nas [emoji6] jesteś po prostu fenomenem [emoji4]Wiesz może ile waży teraz Twój maluch?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Bab nie mało ? To nawet kilkanaście cm mniej niż u reszty nas [emoji6] jesteś po prostu fenomenem [emoji4]Wiesz może ile waży teraz Twój maluch?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ile waży to jest trochę zagadka bo miałam robione dwa usg w przeciągu tygodnia z uwagi na to, że niby małe i tydzień temu wychodziło, że waży 1552 i jest o tydzień mniejsze niż powinno być czyli z siatki centylowej na wysokości 9 a w tym tygodniu w środę już 1897g i oscyluje w granicach 50 centylu i jak najbardziej jest wszystko w normie. Także nie wiem w które usg i pomiary wierzyć bo nie wydaję mi się, aby był możliwy taki wzrost w ciągu tygodnia aczkolwiek się na tym nie znam więc a nuż

Kupię coś bo generalnie lubię nosić sukienki. Jakbym nie była tak wielka zamowilabym przez neta ale strach tydzień przed imprezą. Rozmiar w jaki się wbijalam do około 30 tyg to M. Teraz ciążowe spodnie ledwo wciagam i bluzki też jakieś przymalawe się zrobiły :(

Jakbys zmieniła zdanie to ja zamówiłam sobie między innymi taką Link do: Sukienka Rachel navy white dots # 36 (rozmiar chyba 40) ale wisi nadal w szafie z metką bo za bardzo podkreśla biust w moim przypadku i mi to przezkadza. A druga to prosta z reserved Link do: Gładka sukienka bez rękawów, RESERVED, QL954-59X
Generalnie ta z reserved jest wg mnie super bo będzie też dobra po ciąży :)

reklama
Zaczynamy 34 tydzień, 106 cm, + 7 kg cały czas ;-) ;)
20170609_072517-1.jpg
20170609_072408-1.jpg

Załączniki

• 20170609_072517-1.jpg
    20170609_072517-1.jpg
    610,7 KB · Wyświetleń: 675
  • 20170609_072408-1.jpg
    20170609_072408-1.jpg
    511 KB · Wyświetleń: 672
Do góry