reklama
Bab nie mało ? To nawet kilkanaście cm mniej niż u reszty nas [emoji6] jesteś po prostu fenomenem [emoji4]Wiesz może ile waży teraz Twój maluch?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ile waży to jest trochę zagadka bo miałam robione dwa usg w przeciągu tygodnia z uwagi na to, że niby małe i tydzień temu wychodziło, że waży 1552 i jest o tydzień mniejsze niż powinno być czyli z siatki centylowej na wysokości 9 a w tym tygodniu w środę już 1897g i oscyluje w granicach 50 centylu i jak najbardziej jest wszystko w normie. Także nie wiem w które usg i pomiary wierzyć bo nie wydaję mi się, aby był możliwy taki wzrost w ciągu tygodnia aczkolwiek się na tym nie znam więc a nuż
Kupię coś bo generalnie lubię nosić sukienki. Jakbym nie była tak wielka zamowilabym przez neta ale strach tydzień przed imprezą. Rozmiar w jaki się wbijalam do około 30 tyg to M. Teraz ciążowe spodnie ledwo wciagam i bluzki też jakieś przymalawe się zrobiły
Jakbys zmieniła zdanie to ja zamówiłam sobie między innymi taką Link do: Sukienka Rachel navy white dots # 36 (rozmiar chyba 40) ale wisi nadal w szafie z metką bo za bardzo podkreśla biust w moim przypadku i mi to przezkadza. A druga to prosta z reserved Link do: Gładka sukienka bez rękawów, RESERVED, QL954-59X
Generalnie ta z reserved jest wg mnie super bo będzie też dobra po ciąży
reklama
Podziel się: