reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Paninka czadowo, spory brzuszek masz i tak mlodziutko na buzi wyglądasz.

Chybryda chyba nic się nie zmieniło od ostatniego :) i dalej gladziutko.

Lilith wcale dobrze nie jest wyglądać młodo na buzi. Znaczy się fajnie jak nie jest się w ciąży. Tak ludzie na mnie patrzą, jakby ciężarówki w życiu nie widzieli. :/ rozumiem jakbym miała 14 lat ale nie stara 21 lat a oni zdziwieni. Kiedyś w wieku 18 zachodzili i było to normalne. Staram się wykonywać pełen makijaż ale i tak ludzie się gapia jakby miały im oczy wyskoczyć

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith wcale dobrze nie jest wyglądać młodo na buzi. Znaczy się fajnie jak nie jest się w ciąży. Tak ludzie na mnie patrzą, jakby ciężarówki w życiu nie widzieli. :/ rozumiem jakbym miała 14 lat ale nie stara 21 lat a oni zdziwieni. Kiedyś w wieku 18 zachodzili i było to normalne. Staram się wykonywać pełen makijaż ale i tak ludzie się gapia jakby miały im oczy wyskoczyć

Niestety tak to jest. Ja córkę rodziłam jak miałam 22 lata i pamiętam ten wzrok, i pózniej w szpitalu po porodzie tez tak trochę z politowaniem. I długo wyglądałam na młodsza niż jestem, dopiero Szwecja mnie postarzyła i nieco osiwiałam. Także już wyglądam na swój wiek i ciekawa jestem czy będzie to wszystko inaczej postrzegane.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety tak to jest. Ja córkę rodziłam jak miałam 22 lata i pamiętam ten wzrok, i pózniej w szpitalu po porodzie tez tak trochę z politowaniem. I długo wyglądałam na młodsza niż jestem, dopiero Szwecja mnie postarzyła i nieco osiwiałam. Także już wyglądam na swój wiek i ciekawa jestem czy będzie to wszystko inaczej postrzegane.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ludziom nie dogodzisz. Ta za młoda, ta za stara bo już powinna mieć 4 -.- eh szkoda gadać.

Dajcie spokój, przejmujecie się tym jak kto na was patrzy? :) Są większe problemy na świecie :) za mną już poleciały określenia że młoda kur.a się puściła i tylko myślę "dziękuję" jako o komplemencie że mam ładną młodą buzię ewidentnie :) czasem w pracy to przeszkadza o tyle że mnie traktują mało poważnie ale wystarczy odpowiednio rozmowę poprowadzić i już da się pokazać że ma się odpowiednie kompetencje. Także cieszcie się że ludzie was postrzegają młodo i ładnie :)

W pierwszej ciąży byłam, mając 18 lat i miałam gdzieś kto i jak na mnie patrzy.
Core rodziłam mając 20 i tu juz gorzej bo nie tylko patrzyli ale i okazywali. Jak z synem byłam w ciąży to nikt nie patrzył, bo to juz nie pl była. Stara juz byłam a i tak dalej myśleli, że młoda i ekstra!
Teraz już mi tego brak hihi.

35+0, +7kg i jak dla mnie już by mógł to być koniec :p

Załączniki

• pixlr_20170610110004320_20170610112337409.jpg
    pixlr_20170610110004320_20170610112337409.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 193
reklama
Do góry