reklama
Patuszka89
Fanka BB :)
Emol, ja też drugą noc spędziłam w koszuli nocnej i nie jest źle, tylko diabelstwo do góry się podciąga w nocy... Poza tym to luz, jest wygodnie.
Kasiulka, pięknie[emoji8] na tle łóżeczka dla lokatora w brzuszku super [emoji108]
Emol, tak jak piszesz arbuzik, bo do arbuza jeszcze nieco brakuje[emoji16]
Lilith, wow, jaki duży, za każdym razem zaskakuje mnie Twój brzuszek [emoji6] i jakie nogi szczupłe [emoji6]
bardzo ładnie prezentujesz się w długiej sukience[emoji106]
Kasiulka, pięknie[emoji8] na tle łóżeczka dla lokatora w brzuszku super [emoji108]
Emol, tak jak piszesz arbuzik, bo do arbuza jeszcze nieco brakuje[emoji16]
Lilith, wow, jaki duży, za każdym razem zaskakuje mnie Twój brzuszek [emoji6] i jakie nogi szczupłe [emoji6]
bardzo ładnie prezentujesz się w długiej sukience[emoji106]
Patuszka89
Fanka BB :)
Nie zauważylam jeszcze jednej strony, kaszka zamiast mózgu się panoszy[emoji23][emoji23][emoji23]
Morela, jak Ci ładnie w niebieskim kolorze, świetna kiecka[emoji108]
Aha i Ika, sukienka w paski i brzuszek ciążowy[emoji7][emoji7] Z tyłu nic nie widać, z przodu niespodzianka!
Bab, też bym nie pomyślała widząc Cie na ulicy, że jesteś w tak zaawansowanej ciąży, takie maleństwo masz[emoji16] Przy Tobie czuje się jakbym co najmniej arbuza nosiła pod bluzką[emoji23][emoji23][emoji23]
Morela, jak Ci ładnie w niebieskim kolorze, świetna kiecka[emoji108]
Aha i Ika, sukienka w paski i brzuszek ciążowy[emoji7][emoji7] Z tyłu nic nie widać, z przodu niespodzianka!
Bab, też bym nie pomyślała widząc Cie na ulicy, że jesteś w tak zaawansowanej ciąży, takie maleństwo masz[emoji16] Przy Tobie czuje się jakbym co najmniej arbuza nosiła pod bluzką[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Podziel się: