reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ika wyglądasz jak moja 17letnia kuzynka :) piwa bym Ci nie sprzedała (pomijając brzuszek)
Bab szoking. Gdzie Ci się to dziecię mieści.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ahahahah ika po prostu dobrze się konserwuje jak to kiedyś usłyszałam na swój temat od sprzedawcy :)

Ika jak dziewczyny pisały, ślicznie wyglądasz i brzuszek całkiem spory chyba :)

Bab u Ciebie maleństwo jak zawsze :p

Emol, ja też drugą noc spędziłam w koszuli nocnej i nie jest źle, tylko diabelstwo do góry się podciąga w nocy... Poza tym to luz, jest wygodnie.

Kasiulka, pięknie[emoji8] na tle łóżeczka dla lokatora w brzuszku super [emoji108]

Emol, tak jak piszesz arbuzik, bo do arbuza jeszcze nieco brakuje[emoji16]

Lilith, wow, jaki duży, za każdym razem zaskakuje mnie Twój brzuszek [emoji6] i jakie nogi szczupłe [emoji6]
bardzo ładnie prezentujesz się w długiej sukience[emoji106]

Bab - ja pierdziu, ty po porodzie to będziesz chyba wklesla [emoji33][emoji6].
Zazdroszczę figurki ciążowej [emoji3]

Nie zauważylam jeszcze jednej strony, kaszka zamiast mózgu się panoszy[emoji23][emoji23][emoji23]

Morela, jak Ci ładnie w niebieskim kolorze, świetna kiecka[emoji108]

Aha i Ika, sukienka w paski i brzuszek ciążowy[emoji7][emoji7] Z tyłu nic nie widać, z przodu niespodzianka!

Bab, też bym nie pomyślała widząc Cie na ulicy, że jesteś w tak zaawansowanej ciąży, takie maleństwo masz[emoji16] Przy Tobie czuje się jakbym co najmniej arbuza nosiła pod bluzką[emoji23][emoji23][emoji23]

Ika nastolatko lubie pasiaste sukienki. Super masz

A bab bie dziwie sie, ze w przychodni Cie nie przepuscili. Ale jestem pewna ze po 35 tc cie wybrzuszy. Nie ma innej opcji

Patuszka ja też w nocy pupa świece bo się podnosi, no ale cóż 'krocze się wietrzyc musi' a jak nie inaczej niż przez podwinięcie?

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bab - popieram poprzedniczki. Z całym szacunkiem, ale nie przepuscilabym Cie w kolejce i nie ustąpiła miejsca [emoji23] chyba ze na żywo wyglada ciut inaczej niz na zdjeciu ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry