reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Kaska jak zwykle piekny usmiech i pileczka:-)

Lilith wow ze Ty chodzic umiesz i Cie nie ciagnie do przodu.

Morela niezla perelkalumpowa ja ostatnio 2 wyhaczylam

Aha super wygladasz i Twoja tunika super lubie takie pasiaki i kroje

reklama
Aha jak ostatnio pisałam, ekstra masz piłeczkę i ogólnie bardzo ksztaltnie i zgrabniutko.

Morela udało Ci się z tą kieca :)

Dziś rano byłam na badaniach i stwierdziłam, że albo wyglądam jakbym była po prostu gruba albo mój brzuch wygląda na jakas początkową ciążę bo przyszły między czasie ze 3 dziewczyny z brzuchami i jakiś facet "nie no proszę przed nami, przecież pani nie będzie czekać bla bla bla" haha a ja sobie grzecznie czekałam no swoją kolej bo i tak taki miałam plan ale nie ukrywam, że mnie to rozbawiło :)

Lilith twój brzuszek jest imponujący :) Też Cię podziwiam, że jeszcze dajesz radę chodzić i egzystować :)

Aha bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience, ja to jakoś nie mogę się przekonać do takich obcisłych ciuchów.

Śliczne brzuszki :*
A to mój 31+5, waga +7
Aha, paski rulez!;)
1.JPG

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    136,8 KB · Wyświetleń: 506
Ika czy 89 to Twój rocznik bo nie wierzę własnym oczom. Jak dziewczynka wyglądasz.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ika - ślicznie wyglądasz [emoji3]. Buzka mega promienna, a brzusio w paskach muaaa [emoji7]

reklama
Do góry