reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Co wy macie z tymi koszulami :D ja nie umiem spać w piżamie w ciazy od początku bo mnie brzuch bolał od razu (jelita strajkowaly) więc zakupiłam pełno koszul i w nich śpię:D nie podnosi mi się nic [emoji14] ale mało się ruszam w nocy z rogalem.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też piżamowa jestem [emoji14] koszula tylko do porodu i 1 po żeby wietrzyć tyłek [emoji14]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja śpię obecnie w samych majtkach :) koszulę nocne lubię więc dla mnie dramatu nie ma... :) zaczęłam sobie poskładać poduszkę między nogi bo mi dopiero teraz niewygodnie...

Ika89 super brzus [emoji4]
Paski ..uwielbiam [emoji12]

Bab Twoj brzuszek nadal taki malutki [emoji50]

A ja lubie spac w koszulach i nie przeszkadza mi ze swiece tylkiem [emoji3]

Ja na ogół śpię w piżamach, nawet w okresie karmienia miałam takie z kopertowymi koszulkami.
Mi niestety zawsze koszule na wysokość brzucha się podciągają (ja z tych motajacych się w łóżku) [emoji1]

A ja nigdy nie spałam w koszuli! Zawsze pidżamka, krótkie spodenki + top. Ale mam dwie do szpitala + w razie czego luźną pidżamkę, jakbym nie dała rady z tymi koszulami ;)

reklama
36 tydzień... mam wrażenie, że czas leci coraz szybciej.
Link do: Agnieszka (@coralic_blog) • Instagram photos and videos
lipiec.jpg

Załączniki

• lipiec.jpg
    lipiec.jpg
    69 KB · Wyświetleń: 551
Do góry