reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ale jesteście cudne wszystkie :)) same kuleczki :)) lilith Kasiulka oczywiście wymiatacie ale wy najstarsze stażem no i kolejna ciąża to chyba normalne :))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś wróciłam ze szpitala z krótkiego pobytu (napisze później na głównym forum)i na oddziale jak w nich przyszłam to zrobiły furorę[emoji23][emoji23] kuzynka w Primarku mi kupiła w Berlinie za całe 8€, kieckę zresztą też za 5€ (dziewczyny co mają dostęp to polecam, mam rozmiar 40 sukienki żeby nic nie uciskalo i spokojnie do końca ciąży mi wystarczy, normalnie 34/36 i), na te upały idealna a przynajmniej siniaki na udach i żylaki przykryte[emoji16] a co do butów kto powiedział, że letnie klapki muszą być nudne[emoji23][emoji23] Chociaż mój tata nie chce iść ze mną ulica jak mam je na nogach[emoji41][emoji41]

Ja też lubię długie kiecki teraz żeby zakryly nogi i te żyły wystające - straszne mi się nogi zrobiły w ciąży

A To My :) 32 t
1495212443-aaaaaa.jpeg
1495212447-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola ja mam pępek na dole, jakby wisi jak cyc u krowy hihi.

Patuszka ale mini, ladniutko :)

Morela śliczna tuniczka i odnowiony fryz :p również myślę, że pomalutku brzuszek rośnie.

Emol ładnie juz widać piłeczkę.

No jakoś tak stanął w miejscu :) ale młody rośnie to najważniejsze [emoji14]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith - niesamowity jest ten Twój brzusio. Teraz jak lekko opadł, to wygląda jakbyś arbuzika pod ciuszkami schowała [emoji3][emoji6]. Piękny jest!!!

Alex - u Ciebie wszystko w brzusio idzie, ładny, zgrabniutki, nie mam pojęcia gdzie te kg?? (sprawdź wagę, bo może się popsuła).

Patuszka - no teraz już brzusia nie ukryjesz (pamiętam zdjęcia w kurtce) - piękny jest! [emoji7]
Tylko Ty Kobieto nie maskuj się w takich długich kieckach - rach ciach do krawcowej skrocic ją przed kolanko [emoji6].
Piękne wymiary (Twoje i Malutkiej).
Kapciochy są meeegaaa [emoji3][emoji3][emoji3].

Kasiulka - Ty wiesz jak ja uwielbiam Twoje zdjęcia [emoji4]. Piękny jest Twój brzunio a uśmiech to już w ogóle klasa sama w sobie [emoji7]

Morela - śliczna fryzurka i śliczny brzuszek [emoji7]

Emol - jakas Ty grzeczna na tej fotce [emoji3]. Ślicznie Ci z tym brzuszkiem, i totalnie nie tracisz na zgrabnosci (także w Twoim przypadku - tylko zachodzić w ciążę) [emoji4]

reklama
Aga km jednak chyba wolałabym być już po ciąży ;) cieszę się że ciepło i mi to nie przeszkadza ale np malowanie paznokci u stóp czy zakładanie butów to udręką. My jutro zaczynamy 34 tydzień ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry