reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Lilith ja tez mam wrazenie, ze moj troche opadł. Ale nie czuje tego tak jak wszyscy opisują "łatwiej sie oddycha", bo w ogole nie miałam z tym problemu. Wiec nie wiem, ale jK mi sie stawia macica, to wiadomo-wyraźnie czuje gdzie jest-i mam wrazenie, ze jest niżej.

Dziewczyny- nadal jestem pod wrażeniem, jak u każdej to inaczej wyglada :) super

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Maziajka zgadzam się z Tobą :) piękne i wyjątkowe.

Ola macice widzena brzuchu u siebie od piczatku, gdy wyszła nad łono w sumie. Oddziela się wyraźnie. Który tydzień u Ciebie?

Alex jak to mozliwe, ze masz wiekszy niz ja, jak widac ze mniejszy :p :D

Ola jak opadnie to pepek nawet jest jakby w dol ;) porownaj sobie na zdjeciach

1495184537-aaaaaa.jpeg

1495184567-aaaaaa.jpeg

1495184578-aaaaaa.jpeg

Mała aktualizacja po dłuższym czasie[emoji4]
Mamy 33+1, jest +6kg, w pasie aktualnie całe 91cm.

Dzidzia ma 2100g, rośnie moje Maleństwo[emoji7][emoji7]

Zaskakujące jest dla mnie, że mimo że jesteśmy na podobnych etapach ciąży to każdy brzuszek jest inny i wyjątkowy[emoji4][emoji4]

Kasiulka dzięki, tego nie wiedziałam! :)

Patuszka slicznie! I zazdroszczę, bo idziemy łeb w łeb czasowo, a kilogramowo Cie przegonilam i to bardzo [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry