reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Aga km. Naprawdę się dziwię ze pamiętacie te wszystkie rzeczy, która kiedy co ma, jak z tc, gdzie mieszka itp. Ja to nawet imion nie pamietam. :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

A to jeszcze wam pokaże pazury. Musiałam zmienić bo w piątkowym szale sprzątania naderwalam brzeg. Jednak kwadratowe nie są wygodne, a kiedyś tylko takie nosiłam. I przerzuciłam się na hardi z żelu i ciągle skracam.
1495278833-aaaaaa.jpeg

Dobra biorę się za prasowanie bo schnie jak głupie dziś na słońcu.
Edit: dobra jestem nie ten wątek, mówiłam już że mój największy objaw ciazowy to kisiel z mózgu [emoji14]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Joanna - ale Ci brzusio do przodu poszło (wcześniej pamiętam taka kuleczka była, a teraz strzalka z przodu) [emoji3].
A jak się czujesz? Co u Ciebie? Na głównym wątku od dawna Cię nie było...

Emol - ja na lipcowkach jestem od listopada [emoji6], więc przez ten czas można co nieco spamietac [emoji6], a już Dziewczyny, które mają ten sam termin co ja to w pierwszej kolejności [emoji14]

Misia - idz Ty cholero [emoji14]! W kompleksy mnie wpedzasz z tymi pazurami [emoji19]

Nie piszę na głównym, bo jakoś ciężko mi się wkręcić do rozmowy przy tak długiej nieobecności. Poza tym Igor daje nieźle popalić, nie mówiąc już o Amelii...

Jeśli chodzi o samopoczucie, to jest w miarę ok. Toczę się powoli, więzadła bolą, szczególnie w nocy, kiedy trzeba się podnieść z wyrka lub przekręcić na drugi bok, puchnę, stąd pewnie te kilogramy i podwozie mnie pobolewa, no i oczywiście brzuch mi się stawia, szczególnie wieczorami. Uroki III trymestru...

reklama
Do góry