reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ola bo ja zawsze jak Ty je to tylko w brzuchu,takie jabłko jestem,wcale nie tak fajnie,bo brzuch zawsze był duży i faldy na plecach a ręce i nogi jak patyki,przy tym zero talii i plaskodupie hej ;-),
Paninka super ta sukienka
ika jakie spalone nogi -zazdroszczę
Aha ja mam 103 cm w pepku więc też już duzy brzuch

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak zawsze pięknie i każdy inny :)

U nas, już opadł i wydaje się być taki mega mały.
Który jeszcze poszedł w dół??

_20170517_200624.JPG
_20170517_200812.JPG

Załączniki

• _20170517_200624.JPG
    _20170517_200624.JPG
    167,6 KB · Wyświetleń: 657
  • _20170517_200812.JPG
    _20170517_200812.JPG
    133,4 KB · Wyświetleń: 664
Lilth w ubraniu nie widac ze opadl. Ja bym chciala zeby mi juz opadl a on nie chce :D.
W ogole bym chciala juz pomalu symptomow porodu... znajac mnie to pewnie i szyjka dluga zamiknieta..

Lilith, że ty się kobieto nie przewracasz.
Kasiulka fajne to zdjęcie od góry, jak doklejony w photoshopie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Super brzuszki..i każdy całkiem inny.. :)
Kasiulka i Megan zgrabne jak zawsze :)

Emol fajny brzusio..i nie taki duży..

Chybra twój brzusio wypina się tylko do przodu :)

Morela twój już pokaźny jest..fajny :)

Bab twój brzusio mnie zadziwia..jak to możliwe w tak zaawansowanej ciąży..po porodzie będziesz wyglądać jak przed :)

Ola u ciebie też bardzo zgrabnie , a tych kg wcale niewidac ;)

Tea jakie nóżki chudziutkie, brzuszek super..niewidac szczerze tych 103cm :)

Paninka brzuszek już fajny duży a ty zawsze taka zadbana..super :)

Ika fajny brzusio..udanego wypoczynku na słońcu :)

Aha super :) wyglądasz jakby ktoś ci włożył tylko piłkę pod sukienkę :) super

Lilith twój jak zawsze brzus duzy..jak pilka..ale bardzo zgrabny.. :)

Noo Kasiulka i u ciebie większy ale dalej zgrabna jak zawsze :)

To i my się pokażemy ;)
32tydzien
106cm i 12kg+

1495098600-aaaaaa.jpeg

1495098610-aaaaaa.jpeg

1495098618-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith faktycznie wydaje się jakby opadł.. :)
Aga_k_m a gdzie twój brzusio? Pochwal się swoim :) zresztą każda jedna która jeszcze tego nie zrobiła wrzucajcie swoje foty jestem ciekawa jakie brzusie macie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry