reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Aha bardzo zgrabnaś Ty i Twoj brzuś[emoji4]

Joanna aleeee duzy juz! Jest co nosic! Super[emoji4][emoji4][emoji4]

Tez juz zaczynam odczuwac problemy w poruszaniu. Maz sie smieje jak mnie z lozka wyciaga[emoji16]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m na szczęście mam prysznic, ale w ciąży z Igorem miałam wannę, później mąż się zlitował i wymienił ją na prysznic. Musiałam go wołać, żeby pomógł mi wyjść z tej wanny hehe.

Ciekawe jaki bym miała brzuch jakbym Igora donosiła to terminu o_O

Słodkie brzusie te małe i duze...
Dla porównania dziś i miesiąc temu
IMG_20170409_123807.jpg

Załączniki

• IMG_20170409_123807.jpg
    IMG_20170409_123807.jpg
    152,9 KB · Wyświetleń: 167
Paninka - ejjj, zdjęcie z innej perspektywy (bliżej /dalej) i mam wrażenie, że brzusio jest prawie taki sam [emoji3]. Pięknie wyglądasz (kiecka super!)

Oj urósł na pewno... :) zwłaszcza po takim obzarstwie weekendowym... no właśnie nie miałam wtedy jeszcze tego dużego lustra dostałam wczoraj woucher na sesje... myślę że jeszcze poczekam i zrobię z okazji Dnia Matki:)

reklama
Do góry