reklama
Kasiulka jaki on malutki się wydaje hihi. To tylko złudzenie ale jednak. Mam takie samo 'pole' ale jakie zdrowe, śliczne i mądre dzieci z tego mamy i to najważniejsze.
Mi jeszcze 9 zostało
To picie to tylko woda się liczy? Taka zwykła?
Kasiulka Ty wiesz.. Ja jem ledwo za siebie a waga leciała baardzo w górę. Teraz stoi od kilku tygodni jako tako.. Czasem kg dwa rodnie i spada ale utrzymuje się na tym samym poziomie.
Mi jeszcze 9 zostało
Kasiulka Ty wiesz.. Ja jem ledwo za siebie a waga leciała baardzo w górę. Teraz stoi od kilku tygodni jako tako.. Czasem kg dwa rodnie i spada ale utrzymuje się na tym samym poziomie.
Morela_87
Fanka BB :)
Ja pije praktycznie tylko wodę więc u mnie to typowo na butle idzie po wszystkim innym mam zgagęKasiulka jaki on malutki się wydaje hihi. To tylko złudzenie ale jednak. Mam takie samo 'pole' ale jakie zdrowe, śliczne i mądre dzieci z tego mamy i to najważniejsze.
Mi jeszcze 9 zostało
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
AAggAA88
Monti to jestesmy blisko! Ja przy firmie Ava nosze 75g [emoji4]
Kasiulka tygrysku, to i tak jest dobrze! Widzialam na necie takie okrutne zdjecie brzucha z rozstepami...nie bede wrzucac, bo na sama mysl gesia skorka mi wylazi...[emoji21]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiulka tygrysku, to i tak jest dobrze! Widzialam na necie takie okrutne zdjecie brzucha z rozstepami...nie bede wrzucac, bo na sama mysl gesia skorka mi wylazi...[emoji21]
Monti
Jest taka teoria za każda filizanka kawy lub zwykłej herbaty to minus jedna szklanka wody. Więc aby wyzerować nawadnianie należy wypić tyle samo wody.
Ogólnie woda nawadnia z tego co wiem najlepiej, z dodatkiem cytrusów dodatkowo schładza nieco organizm, więc jest do dobre na ciepłe dni.
Do bilansu płynów wypitych liczy się wszystko co nie działa moczopędnie.
Ogólnie woda nawadnia z tego co wiem najlepiej, z dodatkiem cytrusów dodatkowo schładza nieco organizm, więc jest do dobre na ciepłe dni.
Do bilansu płynów wypitych liczy się wszystko co nie działa moczopędnie.
Kasiulka jaki masz pępek rozprostowywal ci się w poprzednich ciazach czy jak miałaś więcej kilo zostawał wklesniety? A brzuch kobiety to historia jej miłości. Skóra to kartka a Rozstępy to pismo. Widać że o miłości wiesz dużo co widać po tym uśmiechu obok brzuszka.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Monti
Ja mam całe życie nadzieję, że karmienie piersią zabierze mi trochę tego biustu. Niektóre dziewczyny narzekają, że po ciąży piersi im się zmniejszyły, a ja trzymam kciuki za choć jeden rozmiar mniej [emoji6]Monti to jestesmy blisko! Ja przy firmie Ava nosze 75g [emoji4]
reklama
Monti - no cóż.. Mi się przy J nie zmniejszyły nawet o pół rozmiaru (a karmilam długo). Na szczęście jakość cyckow też nie uległa zmianie [emoji6].
Ale tez liczę, że może teraz jakos "wsiorbie" mi je trochę i będą mniejsze [emoji16]
Ale tez liczę, że może teraz jakos "wsiorbie" mi je trochę i będą mniejsze [emoji16]
Podziel się: