reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Kasiulka jaki on malutki się wydaje hihi. To tylko złudzenie ale jednak. Mam takie samo 'pole' :) ale jakie zdrowe, śliczne i mądre dzieci z tego mamy i to najważniejsze.
Mi jeszcze 9 zostało :)

To picie to tylko woda się liczy? Taka zwykła?

Kasiulka Ty wiesz.. Ja jem ledwo za siebie a waga leciała baardzo w górę. Teraz stoi od kilku tygodni jako tako.. Czasem kg dwa rodnie i spada ale utrzymuje się na tym samym poziomie.

Kasiulka jaki on malutki się wydaje hihi. To tylko złudzenie ale jednak. Mam takie samo 'pole' :) ale jakie zdrowe, śliczne i mądre dzieci z tego mamy i to najważniejsze.
Mi jeszcze 9 zostało :)

To picie to tylko woda się liczy? Taka zwykła?

Kasiulka Ty wiesz.. Ja jem ledwo za siebie a waga leciała baardzo w górę. Teraz stoi od kilku tygodni jako tako.. Czasem kg dwa rodnie i spada ale utrzymuje się na tym samym poziomie.
Ja pije praktycznie tylko wodę więc u mnie to typowo na butle idzie :) po wszystkim innym mam zgagę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti to jestesmy blisko! Ja przy firmie Ava nosze 75g [emoji4]

Kasiulka tygrysku, to i tak jest dobrze! Widzialam na necie takie okrutne zdjecie brzucha z rozstepami...nie bede wrzucac, bo na sama mysl gesia skorka mi wylazi...[emoji21]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jest taka teoria za każda filizanka kawy lub zwykłej herbaty to minus jedna szklanka wody. Więc aby wyzerować nawadnianie należy wypić tyle samo wody.
Ogólnie woda nawadnia z tego co wiem najlepiej, z dodatkiem cytrusów dodatkowo schładza nieco organizm, więc jest do dobre na ciepłe dni.
Do bilansu płynów wypitych liczy się wszystko co nie działa moczopędnie.

Kasiulka jaki masz pępek :) rozprostowywal ci się w poprzednich ciazach czy jak miałaś więcej kilo zostawał wklesniety? A brzuch kobiety to historia jej miłości. Skóra to kartka a Rozstępy to pismo. Widać że o miłości wiesz dużo :) co widać po tym uśmiechu obok brzuszka.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaagaaa bo moj brzuch zagojony. Porod byl 2,5 roku temu. Ale poczatkowo wszystko to krwisto czerwone
Misia ❤pepek mam bardzo gleboki. Tylko w ciazy skora w kolo sie napina i wystaje. Po wraca wszystko do normy

Monti to jestesmy blisko! Ja przy firmie Ava nosze 75g [emoji4]

Kasiulka tygrysku, to i tak jest dobrze! Widzialam na necie takie okrutne zdjecie brzucha z rozstepami...nie bede wrzucac, bo na sama mysl gesia skorka mi wylazi...[emoji21]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam całe życie nadzieję, że karmienie piersią zabierze mi trochę tego biustu. Niektóre dziewczyny narzekają, że po ciąży piersi im się zmniejszyły, a ja trzymam kciuki za choć jeden rozmiar mniej [emoji6]

reklama
Monti - no cóż.. Mi się przy J nie zmniejszyły nawet o pół rozmiaru (a karmilam długo). Na szczęście jakość cyckow też nie uległa zmianie [emoji6].
Ale tez liczę, że może teraz jakos "wsiorbie" mi je trochę i będą mniejsze [emoji16]

Do góry