reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Kasiulka jaki on malutki się wydaje hihi. To tylko złudzenie ale jednak. Mam takie samo 'pole' :) ale jakie zdrowe, śliczne i mądre dzieci z tego mamy i to najważniejsze.
Mi jeszcze 9 zostało :)

To picie to tylko woda się liczy? Taka zwykła?

Kasiulka Ty wiesz.. Ja jem ledwo za siebie a waga leciała baardzo w górę. Teraz stoi od kilku tygodni jako tako.. Czasem kg dwa rodnie i spada ale utrzymuje się na tym samym poziomie.

Kasiulka jaki on malutki się wydaje hihi. To tylko złudzenie ale jednak. Mam takie samo 'pole' :) ale jakie zdrowe, śliczne i mądre dzieci z tego mamy i to najważniejsze.
Mi jeszcze 9 zostało :)

To picie to tylko woda się liczy? Taka zwykła?

Kasiulka Ty wiesz.. Ja jem ledwo za siebie a waga leciała baardzo w górę. Teraz stoi od kilku tygodni jako tako.. Czasem kg dwa rodnie i spada ale utrzymuje się na tym samym poziomie.
Ja pije praktycznie tylko wodę więc u mnie to typowo na butle idzie :) po wszystkim innym mam zgagę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti to jestesmy blisko! Ja przy firmie Ava nosze 75g [emoji4]

Kasiulka tygrysku, to i tak jest dobrze! Widzialam na necie takie okrutne zdjecie brzucha z rozstepami...nie bede wrzucac, bo na sama mysl gesia skorka mi wylazi...[emoji21]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jest taka teoria za każda filizanka kawy lub zwykłej herbaty to minus jedna szklanka wody. Więc aby wyzerować nawadnianie należy wypić tyle samo wody.
Ogólnie woda nawadnia z tego co wiem najlepiej, z dodatkiem cytrusów dodatkowo schładza nieco organizm, więc jest do dobre na ciepłe dni.
Do bilansu płynów wypitych liczy się wszystko co nie działa moczopędnie.

Kasiulka jaki masz pępek :) rozprostowywal ci się w poprzednich ciazach czy jak miałaś więcej kilo zostawał wklesniety? A brzuch kobiety to historia jej miłości. Skóra to kartka a Rozstępy to pismo. Widać że o miłości wiesz dużo :) co widać po tym uśmiechu obok brzuszka.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaagaaa bo moj brzuch zagojony. Porod byl 2,5 roku temu. Ale poczatkowo wszystko to krwisto czerwone
Misia ❤pepek mam bardzo gleboki. Tylko w ciazy skora w kolo sie napina i wystaje. Po wraca wszystko do normy

Monti to jestesmy blisko! Ja przy firmie Ava nosze 75g [emoji4]

Kasiulka tygrysku, to i tak jest dobrze! Widzialam na necie takie okrutne zdjecie brzucha z rozstepami...nie bede wrzucac, bo na sama mysl gesia skorka mi wylazi...[emoji21]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam całe życie nadzieję, że karmienie piersią zabierze mi trochę tego biustu. Niektóre dziewczyny narzekają, że po ciąży piersi im się zmniejszyły, a ja trzymam kciuki za choć jeden rozmiar mniej [emoji6]

reklama
Monti - no cóż.. Mi się przy J nie zmniejszyły nawet o pół rozmiaru (a karmilam długo). Na szczęście jakość cyckow też nie uległa zmianie [emoji6].
Ale tez liczę, że może teraz jakos "wsiorbie" mi je trochę i będą mniejsze [emoji16]

Do góry