reklama
A ja rosnę i rosnę...
27+5
Az dwa rożne ustawienia!
Oczywiscie bluzki nie kupiłam ;p Ale kolor miała ładny!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
27+5
Az dwa rożne ustawienia!
Oczywiscie bluzki nie kupiłam ;p Ale kolor miała ładny!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
AAggAA88
Fanka BB :)
reklama
Alex_87
Fanka BB :)
Witajcie
Gratuluję wszystkim wizytującym wizyt, dzieciaczki pięknie przybierają na wadze..
Maziajka u was piękna kluseczka rośnie
Chorującym dużo zdrówka..
My zaczęliśmy malowanie..w domu sajgon..
Nastrój kiepski ,waga znowu wzrosła(mimo że się nieobjadam) w wc to niepamietam kiedy byłam..nawet syropy od poloznej na mnie niedzialają..(dodam że próbowałam już siemię lniane z wodą, kiwi naczczo, jabłka i śliwki staram się jeść dziennie..suszone śliwki..nawet wypicie wody w której kisily się cała noc.., sok z owoców specjalny na przeczyszczenie..dosłownie nierusza mnie nic.. )
Łączę się w bólu z tymi co narzekają na kregosłup..coraz bardziej boli mnie odcinek przy kości ogniowej..to samo było w pierwszej ciazy (tylko trochę później..aż mnie tam skorcze łapały..i nieszlo się ruszyć..)
Trochę z rana ponarzekalam..
Mimo wszystko życzę kazdej z osobna miłego dnia..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję wszystkim wizytującym wizyt, dzieciaczki pięknie przybierają na wadze..
Maziajka u was piękna kluseczka rośnie
Chorującym dużo zdrówka..
My zaczęliśmy malowanie..w domu sajgon..
Nastrój kiepski ,waga znowu wzrosła(mimo że się nieobjadam) w wc to niepamietam kiedy byłam..nawet syropy od poloznej na mnie niedzialają..(dodam że próbowałam już siemię lniane z wodą, kiwi naczczo, jabłka i śliwki staram się jeść dziennie..suszone śliwki..nawet wypicie wody w której kisily się cała noc.., sok z owoców specjalny na przeczyszczenie..dosłownie nierusza mnie nic.. )
Łączę się w bólu z tymi co narzekają na kregosłup..coraz bardziej boli mnie odcinek przy kości ogniowej..to samo było w pierwszej ciazy (tylko trochę później..aż mnie tam skorcze łapały..i nieszlo się ruszyć..)
Trochę z rana ponarzekalam..
Mimo wszystko życzę kazdej z osobna miłego dnia..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: