reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Nadrobilam, pięknie brzuszki rosną dziewczyny!!

Kasiulka masz dla siebie taka kiecke?? Moja córa uwielbia, ja bym się czuła strasznie ale Ty pięknie jak zawsze!!

U mnie brzuch zmalał zamiast rosnąć.. Na cm tez poszedł w dół hmm

Lilth pewnie zeszczuplalas
Ta spodnica to przyjaciolki pozyczam do planowanej sesyjki. Kupilam jeszcze na all tiulowke ale to za grosze. Ta angel face mi sie marzy i bym nosila jakbym miala

Kasiulka no co Ty, tylko tyje. Ostatnio ledwo się wcisnelam w stara kiecke dupskiem :p
Kiedy chcesz robić sesyjke?

Dotarłam do skonczonego 25, teraz odliczanie do 28. U Ciebie juz? Czy tydzień jeszvze? Nie sugeruje się 7m bo widziałam, że podają 27 i 28.

Lilth u mnie 26+6 dzis. Wiec jeszcze tydzien :)
A sesyjke mysle ze moze w sobote? Ale to sama z mezem kiedy bedzie sie mu chcialo :D
Nieprofesjonalna. Taki spacer-sesje mialam w drugiej ciazy. Ale wygladalam okropnie paskudna i gruba. Duzo ladniejsze zdjecia mam rowniez domowe z puerwszej ciazy

Pięknej pogody życzę, bo pamiątkę można mieć piękna z takiej sesyjki.
Sama nie mam, zawsze chciałam i na tym się kończyło. Z ciąży z synem mam ładne zdjęcia cotygodniowe na plaży. W tej czuje się grubo i złe :( ale jak ruszymy w plener to coś ladniejszego, już w sukience i przy dzieciach porobimy :)

Leci ten czas nawet, teraz w 3 trym brzuszki beda najbardziej rosły i będzie coraz ciężej :)
Musze sprawdzić jak to dokładnie jest, wydaje mi się ze tak dawno temu zaczynałam 6 a tu się okazuje, że jeszcze 2 tyg.az do 7 bym miała.

Kasiulka super wygladasz. Ja moja profesjonalna sesje bede miala w 34 tyg.juz z babka pisalam i mam sie zglosic na poczatku maja

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Do góry