reklama
Misia i tu mnie masz! Jestem bardziej fotogeniczna niz wygladam w realu. Moze to malo skromne.. ale taka prawda! Od dziecka tak mam
Ee Lilth to nie jest tak duzy, po prostu Twoja reszta taka drobnoutka!
Ja tez mowie ze po 33 tc to zycie hipopotama. No zobaczymy czy teraz tez tak bedzie. Bo jak do tej pory jezeli chodzi o samopoczucie to moja najlepsza ciaza. Nie bola mnie plecy, zgaga to drobne incydenty. Skurczy lydek jeszcze nie mialam.
Bab az niesamowite!
Ee Lilth to nie jest tak duzy, po prostu Twoja reszta taka drobnoutka!
Ja tez mowie ze po 33 tc to zycie hipopotama. No zobaczymy czy teraz tez tak bedzie. Bo jak do tej pory jezeli chodzi o samopoczucie to moja najlepsza ciaza. Nie bola mnie plecy, zgaga to drobne incydenty. Skurczy lydek jeszcze nie mialam.
Bab az niesamowite!
23+6.
Oczywiscie z rana, wiec wieczorem jest mnie znacznie wiecej
W najszerszym miejscu mam ok 85-86cm [emoji33][emoji33][emoji33] na plusie 6kg.... nie wiem w ilu sie zamknę, ale musze kategorycznie ograniczyć jedzenie słodyczy :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiscie z rana, wiec wieczorem jest mnie znacznie wiecej
W najszerszym miejscu mam ok 85-86cm [emoji33][emoji33][emoji33] na plusie 6kg.... nie wiem w ilu sie zamknę, ale musze kategorycznie ograniczyć jedzenie słodyczy :/
Bab może 12 ? no szoking normalnie. Chyba najmniejszy na lipcowkach. Ciekawe czy wyskoczy nagle czy będziesz bez brzuszka do porodu szła.
Kiedyś w pracy byłam u jednej klientki no i mówi że jeszcze trochę tylko będzie bo jest w ciąży, no i za kilka miesięcy znów jestem a ona bez brzuszka, to nie pytam. Może się coś stało. A ona że już ostatni tydzień w pracy bo 9 miesiąc zaczyna.
Kasiulka no wiedziałam. To nie możliwe zawsze tak ładnie wyglądać
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś w pracy byłam u jednej klientki no i mówi że jeszcze trochę tylko będzie bo jest w ciąży, no i za kilka miesięcy znów jestem a ona bez brzuszka, to nie pytam. Może się coś stało. A ona że już ostatni tydzień w pracy bo 9 miesiąc zaczyna.
Kasiulka no wiedziałam. To nie możliwe zawsze tak ładnie wyglądać
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Fanka BB :)
Kasiulka zazdroszczę fotogenicznosci w takim razie
Bab malutki!
Ola w nie c widać Ci tych 6kg
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bab malutki!
Ola w nie c widać Ci tych 6kg
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola hmm chyba mialam gdzies taki na poczatku ciazy. Jestes niepzyzwoicie zgrabna
Wolalbym lepiej w realu wygladac ale dziekuje. Ogolnie siedze w domu juz 5 lat, staram sie dbac o siebie raczej codziennie mam makijaz i wlosy oagrniete. Ale jednak leginsiki to podstawa mojego outfitu
Wolalbym lepiej w realu wygladac ale dziekuje. Ogolnie siedze w domu juz 5 lat, staram sie dbac o siebie raczej codziennie mam makijaz i wlosy oagrniete. Ale jednak leginsiki to podstawa mojego outfitu
AAggAA88
Fanka BB :)
Kasiulka super, wiosennie!
Lilith szooook! [emoji7] okraglutka kula! Piekna
Bab kolejny szok! Maluszeeek! Hihi [emoji7]
Ola rosnie, ma moc! Boski! A te kg chyba w uszach...[emoji1]
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith szooook! [emoji7] okraglutka kula! Piekna
Bab kolejny szok! Maluszeeek! Hihi [emoji7]
Ola rosnie, ma moc! Boski! A te kg chyba w uszach...[emoji1]
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jeeeej Kasiulka dziekuje :*
Nie wierze, ze na żywo wygladasz gorzej. Uśmiech oddaje wszystko
Wlasnie- kupujecie legginsy w h&m? Jesteście zadowolone? Jak z rozmiarem? Normalny czy większy?
Nie wierze, ze na żywo wygladasz gorzej. Uśmiech oddaje wszystko
Wlasnie- kupujecie legginsy w h&m? Jesteście zadowolone? Jak z rozmiarem? Normalny czy większy?
Podziel się: