reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Rośniemy w siłę ;) i w poniedziałek rozpoczął się 21 tydzień.

Załączniki

• 21.jpg
    21.jpg
    172,9 KB · Wyświetleń: 146
reklama
Misia i tu mnie masz! Jestem bardziej fotogeniczna niz wygladam w realu. Moze to malo skromne.. ale taka prawda! Od dziecka tak mam

Ee Lilth to nie jest tak duzy, po prostu Twoja reszta taka drobnoutka!
Ja tez mowie ze po 33 tc to zycie hipopotama. No zobaczymy czy teraz tez tak bedzie. Bo jak do tej pory jezeli chodzi o samopoczucie to moja najlepsza ciaza. Nie bola mnie plecy, zgaga to drobne incydenty. Skurczy lydek jeszcze nie mialam.

Bab az niesamowite!

Bab może 12 ? :) no szoking normalnie. Chyba najmniejszy na lipcowkach. Ciekawe czy wyskoczy nagle czy będziesz bez brzuszka do porodu szła.
Kiedyś w pracy byłam u jednej klientki no i mówi że jeszcze trochę tylko będzie bo jest w ciąży, no i za kilka miesięcy znów jestem a ona bez brzuszka, to nie pytam. Może się coś stało. A ona że już ostatni tydzień w pracy bo 9 miesiąc zaczyna.
Kasiulka no wiedziałam. To nie możliwe zawsze tak ładnie wyglądać ;)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka ja również zazdroszczę fotogeniczności :):)

Bab - czy Ty aby chodzisz do dobrego lekarza? :D Toć to nie ciąża a wzdęcie :p

Ola hmm chyba mialam gdzies taki na poczatku ciazy. Jestes niepzyzwoicie zgrabna

Wolalbym lepiej w realu wygladac :D ale dziekuje. Ogolnie siedze w domu juz 5 lat, staram sie dbac o siebie raczej codziennie mam makijaz i wlosy oagrniete. Ale jednak leginsiki to podstawa mojego outfitu :p

Kasiulka super, wiosennie!

Lilith szooook! [emoji7] okraglutka kula! Piekna

Bab kolejny szok! Maluszeeek! Hihi [emoji7]

Ola rosnie, ma moc! Boski! A te kg chyba w uszach...[emoji1]

[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeeeej Kasiulka dziekuje :*

Nie wierze, ze na żywo wygladasz gorzej. Uśmiech oddaje wszystko :)

Wlasnie- kupujecie legginsy w h&m? Jesteście zadowolone? Jak z rozmiarem? Normalny czy większy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry