reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Nadrobilam, pięknie brzuszki rosną dziewczyny!!

Kasiulka masz dla siebie taka kiecke?? Moja córa uwielbia, ja bym się czuła strasznie ale Ty pięknie jak zawsze!!

U mnie brzuch zmalał zamiast rosnąć.. Na cm tez poszedł w dół hmm

Lilth pewnie zeszczuplalas
Ta spodnica to przyjaciolki pozyczam do planowanej sesyjki. Kupilam jeszcze na all tiulowke ale to za grosze. Ta angel face mi sie marzy i bym nosila jakbym miala

Kasiulka no co Ty, tylko tyje. Ostatnio ledwo się wcisnelam w stara kiecke dupskiem :p
Kiedy chcesz robić sesyjke?

Dotarłam do skonczonego 25, teraz odliczanie do 28. U Ciebie juz? Czy tydzień jeszvze? Nie sugeruje się 7m bo widziałam, że podają 27 i 28.

Lilth u mnie 26+6 dzis. Wiec jeszcze tydzien :)
A sesyjke mysle ze moze w sobote? Ale to sama z mezem kiedy bedzie sie mu chcialo :D
Nieprofesjonalna. Taki spacer-sesje mialam w drugiej ciazy. Ale wygladalam okropnie paskudna i gruba. Duzo ladniejsze zdjecia mam rowniez domowe z puerwszej ciazy

Pięknej pogody życzę, bo pamiątkę można mieć piękna z takiej sesyjki.
Sama nie mam, zawsze chciałam i na tym się kończyło. Z ciąży z synem mam ładne zdjęcia cotygodniowe na plaży. W tej czuje się grubo i złe :( ale jak ruszymy w plener to coś ladniejszego, już w sukience i przy dzieciach porobimy :)

Leci ten czas nawet, teraz w 3 trym brzuszki beda najbardziej rosły i będzie coraz ciężej :)
Musze sprawdzić jak to dokładnie jest, wydaje mi się ze tak dawno temu zaczynałam 6 a tu się okazuje, że jeszcze 2 tyg.az do 7 bym miała.

Kasiulka super wygladasz. Ja moja profesjonalna sesje bede miala w 34 tyg.juz z babka pisalam i mam sie zglosic na poczatku maja

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Do góry