reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Malaga sorki ale masz 4 posty na BB , dziekujemy za sugestie ale tutaj nam dobrze!

Morela alez Ty kwitniesz slicznie wygladasz.!

Alex, Misia sliczne brzuchy!

010igov35ye70zfx.png

Smiesznie u mnie juz dawno cyc wyprzedzony
U mnie też szybko cyc był w tyle [emoji14]
Misia - piękny brzusio, cudnie wybijajacy się zza cycy [emoji3].
"cudnie wybijający się zza cycy" padłam hahaha
Malaga sorki ale masz 4 posty na BB , dziekujemy za sugestie ale tutaj nam dobrze!

Morela alez Ty kwitniesz slicznie wygladasz.!

Alex, Misia sliczne brzuchy!

010igov35ye70zfx.png
Dziękuję. Wyjątkowo dobrze się czułam tego dnia :) może dlatego , że to sobota była i mąż ze mną cały dzień spędził [emoji14] a tak w tyg siedzę w domu sama i wraca o 17 to już prawie wieczór.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Kasiulka, Morela - Z tym cycem to wiecie... Dla mnie zrownanie się cyca z brzuchem to już mega zaawansowana ciąża (przy sporym biuście, dodatkowo rozrosnietym w trakcie ciąży, wyprzedzający brzuszek to naprawdę obserwacja godna uwagi) [emoji4], także każdy patrzy i porównuje pod innym kątem ;-)

reklama
Do góry