reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Wiesz ja.mam 156 wygladam jak dziecko jeszcze o dowod mnie pytaja haha a tutaj takie cyce.Wszyscy na nie zwracaja uwage co mnie nie milosiernie wk%##%%

010igov35ye70zfx.png

reklama
Ehhh, przyłączam się do grona WKU..NYCH w temacie cycowym. Cyce jak donice + praca z facetami, i wezzzz tu nie przywal połowie [emoji34][emoji34][emoji34]

Pumelova - czyli i tak jest progres, skoro wkładki nie potrzebne. Zobaczysz jeszcze z rozmiar (minimum) urosna [emoji6]

Ehhh, przyłączam się do grona WKU..NYCH w temacie cycowym. Cyce jak donice + praca z facetami, i wezzzz tu nie przywal połowie [emoji34][emoji34][emoji34]

Pumelova - czyli i tak jest progres, skoro wkładki nie potrzebne. Zobaczysz jeszcze z rozmiar (minimum) urosna [emoji6]
Generalnie mam D więc nie narzekam, ale też bym chciała większy:D cycem nie pogardze nigdy [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

D to jest do przejścia cyc ale większe to ani sie nie prezentują ani to jędrne po 30tce nie są i jak juz pisałam w dekoldzie wulgarnie wyglądają

Lilth chyba mało. Rośnie bo coraz większy ale na razie oprócz schylaniu bezproblemowy

Asia jak cudnie do przodu Ci sterczy

Pumelowa spoko mi tez niewiele urosly niestety :)
Ale do D to im jeszcze brakuje jakies 2 lub 3 rozmiary[emoji12]
Kasiulka wolalabym,miec D niz nic w tym dekoldzie ;) cale zycie problem ...
f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Dziewczyny a macie pewność że nosicie dobry rozmiar stanika? Bo ja przyznam mam naprawdę małe piersi a przed ciążą miałam c, teraz e. Spotkać prawdziwe a jest mega trudno. Ale pamiętam że lata temu jak nie umiałam prawidłowo określić swojego rozmiaru to właśnie a nosiłam... Może macie ten sam problem?

reklama
Dziewczyny a macie pewność że nosicie dobry rozmiar stanika? Bo ja przyznam mam naprawdę małe piersi a przed ciążą miałam c, teraz e. Spotkać prawdziwe a jest mega trudno. Ale pamiętam że lata temu jak nie umiałam prawidłowo określić swojego rozmiaru to właśnie a nosiłam... Może macie ten sam problem?
Pewnie jakbym poszła do salonu z bielizną to by mi dobrano jakiś wymyślny rozmiar, ale szkoda mi wydać tyle na bieliznę. Może w przyszłości przyda mi się coś lepiej dopasowanego jak będzie co poprawiać :D teraz pewnie e byłoby dobre ale puki się mieszczą w ogólnodostępne D to przy nim zostanę :D [emoji2]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry