reklama
pumelova
Fanka BB :)
Kurde ja chyba nosiłam za duże staniki wyciągnęłam wkładki z push upa i nadal pasuje
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
joanna84-84
Wiesz ja.mam 156 wygladam jak dziecko jeszcze o dowod mnie pytaja haha a tutaj takie cyce.Wszyscy na nie zwracaja uwage co mnie nie milosiernie wk%##%%
Oooo, też mnie to wk%%%
Nie pamiętam, kiedy mnie ktoś o dowód pytał hehe, zazdroszczę
Pumelova jeszcze urosną
pumelova
Oby, obiecałam mężowi [emoji12]Oooo, też mnie to wk%%%
Nie pamiętam, kiedy mnie ktoś o dowód pytał hehe, zazdroszczę
Pumelova jeszcze urosną
Ehhh, przyłączam się do grona WKU..NYCH w temacie cycowym. Cyce jak donice + praca z facetami, i wezzzz tu nie przywal połowie [emoji34][emoji34][emoji34]
Pumelova - czyli i tak jest progres, skoro wkładki nie potrzebne. Zobaczysz jeszcze z rozmiar (minimum) urosna [emoji6]
Pumelova - czyli i tak jest progres, skoro wkładki nie potrzebne. Zobaczysz jeszcze z rozmiar (minimum) urosna [emoji6]
pumelova
Generalnie mam D więc nie narzekam, ale też bym chciała większy cycem nie pogardze nigdy [emoji14]Ehhh, przyłączam się do grona WKU..NYCH w temacie cycowym. Cyce jak donice + praca z facetami, i wezzzz tu nie przywal połowie [emoji34][emoji34][emoji34]
D to jest do przejścia cyc ale większe to ani sie nie prezentują ani to jędrne po 30tce nie są i jak juz pisałam w dekoldzie wulgarnie wyglądają
Lilth chyba mało. Rośnie bo coraz większy ale na razie oprócz schylaniu bezproblemowy
Asia jak cudnie do przodu Ci sterczy
Lilth chyba mało. Rośnie bo coraz większy ale na razie oprócz schylaniu bezproblemowy
Asia jak cudnie do przodu Ci sterczy
Dziewczyny a macie pewność że nosicie dobry rozmiar stanika? Bo ja przyznam mam naprawdę małe piersi a przed ciążą miałam c, teraz e. Spotkać prawdziwe a jest mega trudno. Ale pamiętam że lata temu jak nie umiałam prawidłowo określić swojego rozmiaru to właśnie a nosiłam... Może macie ten sam problem?
reklama
pumelova
Pewnie jakbym poszła do salonu z bielizną to by mi dobrano jakiś wymyślny rozmiar, ale szkoda mi wydać tyle na bieliznę. Może w przyszłości przyda mi się coś lepiej dopasowanego jak będzie co poprawiać teraz pewnie e byłoby dobre ale puki się mieszczą w ogólnodostępne D to przy nim zostanę [emoji2]Dziewczyny a macie pewność że nosicie dobry rozmiar stanika? Bo ja przyznam mam naprawdę małe piersi a przed ciążą miałam c, teraz e. Spotkać prawdziwe a jest mega trudno. Ale pamiętam że lata temu jak nie umiałam prawidłowo określić swojego rozmiaru to właśnie a nosiłam... Może macie ten sam problem?
Podziel się: