reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Wiesz ja.mam 156 wygladam jak dziecko jeszcze o dowod mnie pytaja haha a tutaj takie cyce.Wszyscy na nie zwracaja uwage co mnie nie milosiernie wk%##%%

010igov35ye70zfx.png

reklama
Ehhh, przyłączam się do grona WKU..NYCH w temacie cycowym. Cyce jak donice + praca z facetami, i wezzzz tu nie przywal połowie [emoji34][emoji34][emoji34]

Pumelova - czyli i tak jest progres, skoro wkładki nie potrzebne. Zobaczysz jeszcze z rozmiar (minimum) urosna [emoji6]

Ehhh, przyłączam się do grona WKU..NYCH w temacie cycowym. Cyce jak donice + praca z facetami, i wezzzz tu nie przywal połowie [emoji34][emoji34][emoji34]

Pumelova - czyli i tak jest progres, skoro wkładki nie potrzebne. Zobaczysz jeszcze z rozmiar (minimum) urosna [emoji6]
Generalnie mam D więc nie narzekam, ale też bym chciała większy:D cycem nie pogardze nigdy [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

D to jest do przejścia cyc ale większe to ani sie nie prezentują ani to jędrne po 30tce nie są i jak juz pisałam w dekoldzie wulgarnie wyglądają

Lilth chyba mało. Rośnie bo coraz większy ale na razie oprócz schylaniu bezproblemowy

Asia jak cudnie do przodu Ci sterczy

Pumelowa spoko mi tez niewiele urosly niestety :)
Ale do D to im jeszcze brakuje jakies 2 lub 3 rozmiary[emoji12]
Kasiulka wolalabym,miec D niz nic w tym dekoldzie ;) cale zycie problem ...
f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Dziewczyny a macie pewność że nosicie dobry rozmiar stanika? Bo ja przyznam mam naprawdę małe piersi a przed ciążą miałam c, teraz e. Spotkać prawdziwe a jest mega trudno. Ale pamiętam że lata temu jak nie umiałam prawidłowo określić swojego rozmiaru to właśnie a nosiłam... Może macie ten sam problem?

reklama
Dziewczyny a macie pewność że nosicie dobry rozmiar stanika? Bo ja przyznam mam naprawdę małe piersi a przed ciążą miałam c, teraz e. Spotkać prawdziwe a jest mega trudno. Ale pamiętam że lata temu jak nie umiałam prawidłowo określić swojego rozmiaru to właśnie a nosiłam... Może macie ten sam problem?
Pewnie jakbym poszła do salonu z bielizną to by mi dobrano jakiś wymyślny rozmiar, ale szkoda mi wydać tyle na bieliznę. Może w przyszłości przyda mi się coś lepiej dopasowanego jak będzie co poprawiać :D teraz pewnie e byłoby dobre ale puki się mieszczą w ogólnodostępne D to przy nim zostanę :D [emoji2]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry