reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Hejka, z nudów z trasy wrzucam siebie i synka ,z gory sorki za hotelowy bałagan w tle [emoji6]

Mamy tutaj za sobą 21 tygodni i 4 dni [emoji38]

1487522042-aaaaaa.jpeg

1487522058-aaaaaa.jpeg

reklama
Oj ślicznie Aha jaki malutki do tego :)

Joasiu pięknie! Ladnue brzuszek wywalilo.

Lubię moje ciążowe cyce, mąż też. Lepsze to niż decha.

Kasiulka mi się wydaje, że nie rośnie ale jak się zmierzylam to wiem ze baardzo urósł na dniach..

aha83 ślicznie wyglądasz :)

ja też mam wrażenie że nie rośnie, ale dziś oglądałam stare foty (stare czyt ze stycznia) i tam mam taki mały! dorwałam apkę którą można opisać zdjęcia i się bawię :D

reklama
AIM zgadzam się w 100%- dobrze dobrany biustonosz całkowicie zmienia wyglad biustu. Ja przed ciaza tez nosiłam 60/65 E, a jak nie znałam rozmiaru biustu i kupowałam w zwykłych sieciówkach to miałam 75 A, teraz noszę 65 F, ale juz mi sie cyce wylewaja, wiec tez za niedlugo kupie nowy. A salonów brafiterskich jest multum, jasne w niektorych i po 400 zł sa biustonosze, ale sa tez w normalnych cenach, ja bardzo lubie salon Change- maja tam według mnie przystepne ceny, w krk tez w king squerze u góry jest salon brafiterski i biustonosze sa tak do 100 zł, jeszcze jest taki salon esotiq , tez maja przystepne ceny i naprawde sliczna bielizne.

Aha sliczny zgrabiutki brzusio!!

Joanna ciaza juz fajnie widoczna! :)

Do góry