Hmm ale można dobrać rozmiar ale nie kupować danej firmy rzeczy mi dobrano rozmiar gdzieś tam a jestem wierna firmie nipplex - do 70 zł stanik baaardzo wysokiej jakości posiadający rozmiarówke pode mnie czyli dość ciasne 65 bo 60 mi ciężko znaleźć jednak choć powinnam mieć 60. Ale 65 jest ciaśniejsze niż 65 innych firm. Polecam
reklama
pumelova
Fanka BB :)
Dzięki, może się skuszę ale w sumie teraz nie ma sensu bo mogą urosnac te które nosze wydają mi się dobrze dopasowane ale wiem że na takich braffitingach można dobrać lepiejHmm ale można dobrać rozmiar ale nie kupować danej firmy rzeczy [emoji14] mi dobrano rozmiar gdzieś tam a jestem wierna firmie nipplex - do 70 zł stanik baaardzo wysokiej jakości posiadający rozmiarówke pode mnie czyli dość ciasne 65 bo 60 mi ciężko znaleźć jednak choć powinnam mieć 60. Ale 65 jest ciaśniejsze niż 65 innych firm. Polecam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chybra
Staniki ja szczerze mówiąc noszę głównie sportowe, jedynie gdy jest jakieś konkretne wyjście to nakładam inny, pamiętam jak poprzednio się męczyłam gdy do pracy chodziłam do 6 m-ca w normalnym staniku grrrr, myślałam, że zabiję kogoś Teraz nie popełnię tego błędu.
Ja zaczęłam18 tydz i wieczorem z ciekawości nacisnęłam pierś i mam już siarę, a piersi bolą, do tego wnerwiam się, bo ruchów jeszcze nie czuję i przez to mam jakieś nocne schizy
Wczoraj mimo skiszonej pogody poszliśmy na godzinny spacer i do tego wieczorem jeszcze poćw , a poza tym miałam packmana heh.
Dziś pomopowałam wszystko, pranie zrobiłam i na obiad skoczymy spacerem do rodziców i może do sklepu.
Miłego!
Ja zaczęłam18 tydz i wieczorem z ciekawości nacisnęłam pierś i mam już siarę, a piersi bolą, do tego wnerwiam się, bo ruchów jeszcze nie czuję i przez to mam jakieś nocne schizy
Wczoraj mimo skiszonej pogody poszliśmy na godzinny spacer i do tego wieczorem jeszcze poćw , a poza tym miałam packmana heh.
Dziś pomopowałam wszystko, pranie zrobiłam i na obiad skoczymy spacerem do rodziców i może do sklepu.
Miłego!
Bo początki są trudne, ciężko się przyzwyczaić, na się wrażenie że się dusi albo serce kołacze ale to mija a efektem są piersi które są uniesione i sterczące po zdjęciu stanika a zły rozmiar, nietrzymane piersi, to zaraz opad, nawet przy małym rozmiarze... Ja cały czas chodzę w "normalnych" biustonoszach, cały dzień, i nic nie boli. Bolało chwilę, zanim zmieniłam rozmiar, i miałam za mały teraz jest bardzo komfortowo. No i dla mnie wygląd ciała jest na tyle ważny że te 70 zł mogę wydać nawet co 2-3 miesiące jeżeli będzie taka potrzeba dla piersi.
Aim ja stanikowe oświecenie przeszłam już parę lat temu. Sanikomania, forum biusciastych, wtedy się rodziło. Nic mnie nie cislo, była za to wielką ulga. Obecnie tylko effuniaki, nic innego mi nie pasuje choć mam kilka innych probiustowych. Później ponawracalam przyjaciółki, kilka koleżanek, a potem mi przeszło, ale jak widzę zly, masakrujacy stanik to zawsze staram się wejść na temat, no wiadomo że nie z obca osoba, ale znajome z dużymi cyckami mają że mną ciężko. Wiem że i małe biusty noszą źle staniki, ale to jakoś mniej razaco wygląda. W każdym razie ja polecam bardzo poszukać w necie sklepu że specjalista i pomierzyc, niektóre panie mogą być zaskoczone.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Ale ja mam wygodne staniki to skąd mam wiedzieć że jest zły?
joanna84-84
Aim ja stanikowe oświecenie przeszłam już parę lat temu. Sanikomania, forum biusciastych, wtedy się rodziło. Nic mnie nie cislo, była za to wielką ulga. Obecnie tylko effuniaki, nic innego mi nie pasuje choć mam kilka innych probiustowych. Później ponawracalam przyjaciółki, kilka koleżanek, a potem mi przeszło, ale jak widzę zly, masakrujacy stanik to zawsze staram się wejść na temat, no wiadomo że nie z obca osoba, ale znajome z dużymi cyckami mają że mną ciężko. Wiem że i małe biusty noszą źle staniki, ale to jakoś mniej razaco wygląda. W każdym razie ja polecam bardzo poszukać w necie sklepu że specjalista i pomierzyc, niektóre panie mogą być zaskoczone.
No ja właśnie w jednym ze sklepów z bielizną dowiedziałam się jaki powinnam nosić rozmiar, było to dopiero w zeszłym roku, przed komunią córki.
Wcześniej kupowałam 95F/G a nawet 110G a w sklepie okazało się, że powinnam mieć 85H.
I wreszcie biust ładnie wygląda i nie wylewa się ze stanika.
AAggAA88
Aga_k_m przywal im z cycka!!!
Ja mam obecnie rozmiar 70H(chociaz zaraz kupie 75I) i jakos zyje, sa duze ale na jernosci nie stracily, maz je uwielbia...[emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam obecnie rozmiar 70H(chociaz zaraz kupie 75I) i jakos zyje, sa duze ale na jernosci nie stracily, maz je uwielbia...[emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: