reklama
Ola W ja tez mam z tym problem - nie znam nikogo w ciąży nie tylam nic od poczatku ciąży, schudłam nawet 2kg aż między wizytami (3tyg) przybylo mi 2,5kg (ale lekarz wazy mnie o 18 wiec slabo porównywalne) i lekarz powiedzial żebym pilnowala wagi bo będziemy musieli odbyć rozmowę ;-) wiec tez przeszukalam neta w poszukiwaniu porównań, a teraz się waze codziennie i codziennie mam inna wagę i to nie zawsze wyzsza nie przejmuj się kazda z nas troche schizuje
Ciekawe czy ze mna tez odbędzie rozmowe w tej syt [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Fanka BB :)
Na pewno to chwilowe, ja codziennie waze inaczej rano, w pon miałam 62,7 wczoraj 63,4 dzis znów 62,8.. Zalezy czy zrobisz kupę hahaCiekawe czy ze mna tez odbędzie rozmowe w tej syt [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 134305
Gość
Bulkaasia ale wyskoczył brzusio super, majtki tez wymiataja
Alex sliczny brzuszek, dasz rade jeszcze zapiac normalne dzinsy?? Ja juz tylko ciazowe spodnie lub getry zwykle, ale getry tak sie rozciagnely u gory, ze po porodzie beda do wywalenia
Alex sliczny brzuszek, dasz rade jeszcze zapiac normalne dzinsy?? Ja juz tylko ciazowe spodnie lub getry zwykle, ale getry tak sie rozciagnely u gory, ze po porodzie beda do wywalenia
Alex_87
Fanka BB :)
Daje jeszcze radę zapisać spodnie ale już powoli czuje dyskomfort dlatego w najbliższym czasie muszę zainwestować w ciazowki..Bulkaasia ale wyskoczył brzusio super, majtki tez wymiataja
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: