reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Ola W ja tez mam z tym problem - nie znam nikogo w ciąży ;) nie tylam nic od poczatku ciąży, schudłam nawet 2kg aż między wizytami (3tyg) przybylo mi 2,5kg (ale lekarz wazy mnie o 18 wiec slabo porównywalne) i lekarz powiedzial żebym pilnowala wagi bo będziemy musieli odbyć rozmowę ;-) wiec tez przeszukalam neta w poszukiwaniu porównań, a teraz się waze codziennie i codziennie mam inna wagę i to nie zawsze wyzsza :D nie przejmuj się kazda z nas troche schizuje :D

Ciekawe czy ze mna tez odbędzie rozmowe w tej syt [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale cudne brzuchatki jestesmy kazda bez wyjatku!

010igov35ye70zfx.png

Bulkasia ale wyskoczył, piekniuchny jest i faktycznie czadowe majty :)

Alex z przodu bardziej widzę niż z boku ale faktycznie większy.

Ja to się nie ważę zbyt czezto juz.

Ewcia na palce??

Bulkaasia ale wyskoczył brzusio :D super, majtki tez wymiataja :D
Alex sliczny brzuszek, dasz rade jeszcze zapiac normalne dzinsy?? Ja juz tylko ciazowe spodnie lub getry zwykle, ale getry tak sie rozciagnely u gory, ze po porodzie beda do wywalenia

Lilith, napisz mi jeszcze co znaczy na palce, a Ci odpowiem :D
Jeżeli chodzi o badanie palpacyjne i przy tym druga ręka na brzuchu, to tak :-p

Ostatnia edycja:
Bulkaasia ale wyskoczył brzusio :D super, majtki tez wymiataja :D
Alex sliczny brzuszek, dasz rade jeszcze zapiac normalne dzinsy?? Ja juz tylko ciazowe spodnie lub getry zwykle, ale getry tak sie rozciagnely u gory, ze po porodzie beda do wywalenia
Daje jeszcze radę zapisać spodnie ale już powoli czuje dyskomfort dlatego w najbliższym czasie muszę zainwestować w ciazowki..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry