reklama
Ja wiem z ta waga. Ale wiecie - duzo z Was nix nie tyje a ja z Dnia na dzien wlasnie to z dnia na dzien mnie zaskoczyło. Ale nigdy niewiadomo- moze dalej bedzie mega szybko rosnąć albo sie zatrzyma na chwile.
Nie wykluczam tez wzrostu wagi i cm w udach np po ćwiczeniach
Ale dziekuje - ja nie bardzo mam porownanie i nie umiem określić czy brzuch duży jak na 1 ciaze i ten tydzien czy nie. A Wy bardziej doświadczone i obiektywne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wykluczam tez wzrostu wagi i cm w udach np po ćwiczeniach
Ale dziekuje - ja nie bardzo mam porownanie i nie umiem określić czy brzuch duży jak na 1 ciaze i ten tydzien czy nie. A Wy bardziej doświadczone i obiektywne
Pumelova z reguły tak jest no i co dwa tygodnie chyba macica się usnosi wiec widać różnicę. Wiadomo, że może być inaczej
Ola.. Prawie nie jadam, slodkue rzaaadko a nie chcesz wiedzieć ile utylam i to nagle. W tym samym czasie oblał mnie celulit do tego i tona wody. W poprzednich ciazach tylko puchlam. A bez ciąży uważam, że jestem w miarę wycwiczona i zgrabna, nie chuda ale wxsam raz z misniami jak Lubie i smukła. A w tej ciąży, mimo ćwiczeń w tamtym czasie naagle mnie tak zalalo.. Na piczatku bardzo mi było źle z tym ale to ciąża, dzieciątko najważniejsze, waga to tylko waga, zrzucisz. Ciesz się swoim szczęściem i nie myśl juz skąd taki nagły nadmiar.
Ola.. Prawie nie jadam, slodkue rzaaadko a nie chcesz wiedzieć ile utylam i to nagle. W tym samym czasie oblał mnie celulit do tego i tona wody. W poprzednich ciazach tylko puchlam. A bez ciąży uważam, że jestem w miarę wycwiczona i zgrabna, nie chuda ale wxsam raz z misniami jak Lubie i smukła. A w tej ciąży, mimo ćwiczeń w tamtym czasie naagle mnie tak zalalo.. Na piczatku bardzo mi było źle z tym ale to ciąża, dzieciątko najważniejsze, waga to tylko waga, zrzucisz. Ciesz się swoim szczęściem i nie myśl juz skąd taki nagły nadmiar.
Wiem i oczywiscie sie cieszę
Nie chce, żebyście mnie złe rozumiały i odbierały.
Dla mnie to wszystko jest po prostu nowe i nieznane. Dlatego nie wiem czy jest ok czy niekoniecznie.
Żadna z bliskich mi kolezanek nie jest w ciazy albo jak była to sie objadają na maksa
Dlatego o tej wadze pisze swoje pierwsze odczucia no i pytam Was,zeby miec jakis ogólny pogląd na sytuacje no i porownanie czy któraś miała podobnie do mnie
Wirm, ze tez nie ma reguły, ale dzięki rozmowie z Wami moge mniej wiecej wywnioskować jak najczęściej bywa. Patrząc na normalne kobiety, a nie jakies turbo fit z mięśniem na mięśniu
Nie chce, żebyście mnie złe rozumiały i odbierały.
Dla mnie to wszystko jest po prostu nowe i nieznane. Dlatego nie wiem czy jest ok czy niekoniecznie.
Żadna z bliskich mi kolezanek nie jest w ciazy albo jak była to sie objadają na maksa
Dlatego o tej wadze pisze swoje pierwsze odczucia no i pytam Was,zeby miec jakis ogólny pogląd na sytuacje no i porownanie czy któraś miała podobnie do mnie
Wirm, ze tez nie ma reguły, ale dzięki rozmowie z Wami moge mniej wiecej wywnioskować jak najczęściej bywa. Patrząc na normalne kobiety, a nie jakies turbo fit z mięśniem na mięśniu
Mi bardzo trudno zaakceptować wzrost wagi, kiedyś pisałam ze w pierwszej ciąży nic nie przybrałam, a w drugiej 4,5kg. Tylko ze ja przed ciążami miałam duża nadwagę ok 20 kg i pózniej w ciąży chudłam przez dietę cukrzycowa. Także ja chudłam, a ciąża rosła i cały czas wychodziło na 0. Taka sytuacja raczej nie zdarzy sie osobie szczupłej.
O ile rosnący brzuch dla mnie jest ok to waga robi smuteczek
O ile rosnący brzuch dla mnie jest ok to waga robi smuteczek
pumelova
Fanka BB :)
Ola W ja tez mam z tym problem - nie znam nikogo w ciąży nie tylam nic od poczatku ciąży, schudłam nawet 2kg aż między wizytami (3tyg) przybylo mi 2,5kg (ale lekarz wazy mnie o 18 wiec slabo porównywalne) i lekarz powiedzial żebym pilnowala wagi bo będziemy musieli odbyć rozmowę ;-) wiec tez przeszukalam neta w poszukiwaniu porównań, a teraz się waze codziennie i codziennie mam inna wagę i to nie zawsze wyzsza nie przejmuj się kazda z nas troche schizuje
AAggAA88
Fanka BB :)
Bulkaasia! Fajne majty[emoji28]hehe
Ahhh ten Twoj blizniaczy brzuszek! Rozmarzylam sie! Cudowna sprawa! [emoji7]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ahhh ten Twoj blizniaczy brzuszek! Rozmarzylam sie! Cudowna sprawa! [emoji7]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: