reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Ola W ja tez mam z tym problem - nie znam nikogo w ciąży ;) nie tylam nic od poczatku ciąży, schudłam nawet 2kg aż między wizytami (3tyg) przybylo mi 2,5kg (ale lekarz wazy mnie o 18 wiec slabo porównywalne) i lekarz powiedzial żebym pilnowala wagi bo będziemy musieli odbyć rozmowę ;-) wiec tez przeszukalam neta w poszukiwaniu porównań, a teraz się waze codziennie i codziennie mam inna wagę i to nie zawsze wyzsza :D nie przejmuj się kazda z nas troche schizuje :D

Ciekawe czy ze mna tez odbędzie rozmowe w tej syt [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale cudne brzuchatki jestesmy kazda bez wyjatku!

010igov35ye70zfx.png

Bulkasia ale wyskoczył, piekniuchny jest i faktycznie czadowe majty :)

Alex z przodu bardziej widzę niż z boku ale faktycznie większy.

Ja to się nie ważę zbyt czezto juz.

Ewcia na palce??

Bulkaasia ale wyskoczył brzusio :D super, majtki tez wymiataja :D
Alex sliczny brzuszek, dasz rade jeszcze zapiac normalne dzinsy?? Ja juz tylko ciazowe spodnie lub getry zwykle, ale getry tak sie rozciagnely u gory, ze po porodzie beda do wywalenia

Lilith, napisz mi jeszcze co znaczy na palce, a Ci odpowiem :D
Jeżeli chodzi o badanie palpacyjne i przy tym druga ręka na brzuchu, to tak :-p

Ostatnia edycja:
Bulkaasia ale wyskoczył brzusio :D super, majtki tez wymiataja :D
Alex sliczny brzuszek, dasz rade jeszcze zapiac normalne dzinsy?? Ja juz tylko ciazowe spodnie lub getry zwykle, ale getry tak sie rozciagnely u gory, ze po porodzie beda do wywalenia
Daje jeszcze radę zapisać spodnie ale już powoli czuje dyskomfort dlatego w najbliższym czasie muszę zainwestować w ciazowki..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry