Jeszcze moja tygodniowa aktualizacja choć patrząc na mój brzuch to wystarczyłoby chyba raz na miesiąc dawać fote do porównań. Tak, przy chorobie mi się nudzi stąd ta durna edycja zdjęcia już napiszę 18+0 choć jest 17+6. Waga -0.3kg nie wiem kiedy ja zacznę tyć.
reklama
Kasiulka nie doluj tymi kalkulatorami [emoji6] przeciez to mit i bujda na resorach kazdy tyje ile chce ile,musi na ile sobie pozwoli w ramach zdrowego rozsadku zeby nie zaglodzidz dziecia ja tam tyje miedzy 16 a 20kg i w ogole,nie ruszalo mnie to ze lekarz na wizycie mowi ze przytylam np 3kg od ostatniej wizyty za duzo a ja mu mowie ze do 20kg mam jeszcze daleko niech sie nie martwi i on ok to spoko takze jak widze jakies normy liczenie i kalkulator to wrrr
[emoji13]
[emoji13]
Ostatnia edycja:
Wendy oczywiście ze każdy tyje jak chce, ale wiadomo ile wazy ciąża ok 12 kg, to co sobie nazbieramy z nadwyżka to często gęsto nasze "serniczki". Dziecka nie zagłodzi sie nawet jakby sie prawie nie przytyło (wiem z autopsji). Są dziewczyny dla których zrzucenie 18-25 kg to nie problem dla mnie problem jest duży wiec dziękuje za ekstra kg. Absolutnie nie jest to czas odchudzania, ale tez nie jest to specjalnie wyjątkowy czas na folgowanie. Takie jest moje bardzo subiektywne zdanie
Ostatnia edycja:
Gdyby nadwyżka wagi to był tylko problem kobiety że ma potem więcej do zrzucenia... niestety zbyt duży przyrost wagi (jak i zbyt mały) odbijają się na dziecku, zwiększając różne ryzyka. Ja np sobie szykuje wzrost ryzyka przedwczesnym porodem. Mimo że staram się jak mogę, to nie mogę przykryć coś tej bariery wagi u siebie. A zaczyna być to rzeczywiście problem bo może nie widać tego po mnie ale moje BMI jest na równi pomiędzy niedowaga a waga prawidłową, dla kobiet bez ciąży. Także niby fajnie jest być lżejszą w ciąży ale to też niesie pewne konsekwencje za sobą, nie zawsze pozytywne. Za dużo przytyć w ciąży też dobrze dla dziecka nie jest.
Morela_87
Fanka BB :)
Choroby Cię wykanczają - co chwila coś Cię łapało jak nie rota to cewka. To pewnie też dlatego waga w dół. Ważne, że dzidz rośnie a reszta to sama się dostosuje.Jeszcze moja tygodniowa aktualizacja choć patrząc na mój brzuch to wystarczyłoby chyba raz na miesiąc dawać fote do porównań. Tak, przy chorobie mi się nudzi stąd ta durna edycja zdjęcia już napiszę 18+0 choć jest 17+6. Waga -0.3kg nie wiem kiedy ja zacznę tyć.
reklama
Podziel się: