reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Megan22 zajebisty brzuszek :) haha też mam taką fotę jak leżę, ale ja mam bardziej na lewo taką górkę (jak wciągnę trochę brzucha) :D
Dzięki :D ja mam jedno zdjęcie gdzie przez godzine miałam taka wypukłość po prawiej stronie a lewa prawie płasko :D ale teraz juz jest zawsze równo[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam chyba większy ten dom Fasola niz Ty Megan :) przynajmniej jak leze.

A próbowaliście zrobic zdjecie z boku jak leżycie na plecach? Wtedy ta górka wyglada juz kompletnie śmiesznie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam chyba większy ten dom Fasola niz Ty Megan :) przynajmniej jak leze.

A próbowaliście zrobic zdjecie z boku jak leżycie na plecach? Wtedy ta górka wyglada juz kompletnie śmiesznie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak haha tylko 11 dni temu takie robiłam i ta górka była troche mniejsza :D ale masz racje jeszcze smieszniej wyglada :D

Megan kwestia paru dni a brzuszek coraz wiekszy :) juz I Ty doczekałaś się swojej małej piłeczki :)
Piekny brzuchol :)

Jesteście niemożliwe :) Uśmiałam się ale ja też tak wciągam brzuch :D

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Megann - cudo brzusio [emoji4].
Chyba każda z nas tak samo eksperymentuje z brzuszkiem [emoji1]

Kiecki super [emoji3]. Szczególnie ta "za krótka" - pięknie w niej wyglądasz [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan kwestia paru dni a brzuszek coraz wiekszy :) juz I Ty doczekałaś się swojej małej piłeczki :)
Piekny brzuchol :)
No i kwestia paru dni i bylo +1kg a nagle jest +2kg haha dziękuje [emoji170]
Haha, Wariateczki! Jakie eksperymenty! No coz, ja fot nie wale ale sie przygladam[emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Matki wariatki [emoji23]
Jesteście niemożliwe :) Uśmiałam się ale ja też tak wciągam brzuch :D

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Myślałam ze tylko ja mam takie pomysły :D juz chyba z kazdej pozycji mu zrobiłam zdjecie [emoji23]
Megann - cudo brzusio [emoji4].
Chyba każda z nas tak samo eksperymentuje z brzuszkiem [emoji1]

Kiecki super [emoji3]. Szczególnie ta "za krótka" - pięknie w niej wyglądasz [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje za komplementy :* tez mi sie podoba ta za krótka tak sie fajnie świeci w świetle :D ale niestety do 1 kwietnia jeszcze bardziej sie podniesie i byloby mi widac co nie co [emoji23]

Do góry