Głównie tak ale ja byłam zdziwiona że u mnie w szpitalu położna tym żwawo machałaAno to chyba tylko juz studenci używają
reklama
Dziękuje :* juz nie moge sie doczekać aż zobacze wszystkie nasze brzuszki w 8 miesiącuMegan śliczny brzuszek, jesteś szczuplutka wiec u ciebie super widać jak wszystko powoli sie powiększa Ja tez chyba zaczynam mierzyc...ale sie boje bo coś czuje ze rekord mój pobije
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tez niżej mam wiecej niz ba wysokości pępka. Dlatego mierzylam pod. Ale teraz zaczęłam tez na wysokości pępka
A ogolnie wiadomo-zjedziesz pol niżej i juz masz inny wymiar to takie na oko troche
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ogolnie wiadomo-zjedziesz pol niżej i juz masz inny wymiar to takie na oko troche
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi nigdy nie mierzyła, ani położna ani lekarka. Jak sie mierzy? No raz miałam mierzone tym cyrklem ale to przez studentów tydzień przed porodem
Na każdej wizycie mam badanie na fotelu i wtedy sprawdza szyjkę i jak rośnie macica, a pózniej słuchamy serduszka
Na każdej wizycie mam badanie na fotelu i wtedy sprawdza szyjkę i jak rośnie macica, a pózniej słuchamy serduszka
reklama
Podziel się: