reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Młoda babcia nie moze juz mnie sluchac haha :D
Ale powiem szczerze ze to działa tak : przeczytałam że ktoś się boi bo zabolał brzuch , no wiec ja tez zaczelam sie bac bo cos zabolało itp po czym lekarz mowi ze mam nic nie bac bo to normalne , w ksiazce tez czytam ze moga sie takie rzeczy dziać a jednak no co ,ja dalej swoje :D chociaz juz teraz mniej panikuje jak cos zaboli bo juz natluklam sobie do łebka ze tak musi byc :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ale jeżeli dostałyście antybiotyk z grupy tych które w ciąży wolno to dziecku nie ma podstaw żeby coś się stało :) rzeczywiście nie ma co nadmiernie się bać bo prędzej stres źle wpłynie na dziecko :)

Mafu sliczny i duzy brzuszuke:-)

Megan przyzywczaj sie bedziesz sie martwic juz cale zycie:p taka rola matki!!

Co do ruchow ja jestem w szoku az zastanawiam sie czy u mnie jest tylko jedno dziecko.. chcialam Wam nagrac dzis normalnie widac jak kopie..moze dlatego ze mam maly brzuch.Juz tez wciskam sobie jakies malowodzie czy cos, takze brak ruchow sie stresujemy za mocne tez sie stresujemy:D no nie dogodzisz:p

010igov35ye70zfx.png

Aim masz racje :D raz sobie mysle boze ty panikaro , skoncz jest wszystko ok a leki przepisal ci lekarz a zaraz nachodza mnie zle mysli :D ale od tej pory juz nic takiego sobie nie pomysle :D

Maziajka - wlasnie tak mi powiedziala ostatnio babeczka u ktorej pracuje :D ze juz martwic sie bede cale zycie:p
O matko haha u mnie jakby sie bardzo ruszal to nie pomyslalabym ze cos moze byc nie tak :D tylko ze rosnie maly pilkarz [emoji460] dzidzia po prostu lubi ci dawac znac ze tam jest i ze u niej wszystko dobrze [emoji173]

Mafu 889 ale fanusia piłeczka, zgrabna taka :)

Megan22, AAggAA88, Morela_87 dziewczyny pozytywne myślenie to podstawa..ja wiem ze łatwo powiedzieć ale nie dajcie się zwariować..Wiem że ruchy dzieciątka by was trochę uspokoiły ale każda z nas czuje je w różnym czasie..jedyne pocieszenie to że już niedługo będziecie/ będziemy wszystkie ich miały dość..W 8 miesięcu podczas siedzenia jak mi synus zasadził kopniaczka to aż podskoczylam.. ;) a każda czkawka u niego ( a miał je czesto) równała się jakby czekaniem brzucha..podskakiwal w rytm czkawki ;)
Także już niedługo dziewczyny..a jeśli miałoby was to uspokoić to w sieci ( np allegro) dostępne są aparaty dzięki którym można posłuchać bicia serduszka..(coś na tej samej zasadzie co u ginekologa..z tym że niewiem jak te aparaty się nazywają)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka nie denerwuj się, możesz tak czuć. Mój młody tez swirowal baardzo.
Zaś córa teraz mega się wypycha bokiem prawym, normalnie widzę wypuklosc w tym miejscu co kiedyś pisałam i ba, mąż też. Czuć wyraźnie i widać gdy tam się pcha :)
Będziesz miała atrakcje później.

1486297470105.jpg

A ja wrzucam takie smieszne zdj z rana :D wciagnelam lekko brzuch i chyba dokladnie widac gdzie dzidzia sobie siedzi mniej wiecej :D prosze nie zwracac uwagi na moj owlosiony brzuch bo od 12 tyg mi tak zarasta wlasnie :D
1486297548765.jpg

Tu juz o godzinie 18 wczoraj :D i tez sory za bajzel w tle ale dopiero wrociłam i najpierw fotki potem sprzatanie przed przyjsciem znajomych :D
1486297596672.jpg

A tu obiecane zdjecie w jednej z sukienek[emoji14]za krotka niestety[emoji14]1 kwietnia bede w 27 tc takze Kamil powiedzial ze w marcu pojedziemy do sklepu szukac sukienki[emoji14]

Załączniki

• 1486297470105.jpg
    1486297470105.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 587
  • 1486297548765.jpg
    1486297548765.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 638
  • 1486297596672.jpg
    1486297596672.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 589
reklama