reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Dziewczyny, a jak mierzycie brzuszek to na jakiej wysokości? Ja od dzis postanowiłam mierzyć bo zaczynam nowy tydzień, na wysokości pępka liczyć czy w najgrubszym miejscu? :D

Pumalova w sumie mierzyć możesz i 5ciu miejscach bo to dla Twojej wiedzy i radości :)
Pózniej w szpitalu mi mierzyli właśnie na wysokości pępka. Normalnie chyba nie mierzą ... ale ja leżałam przed porodem tydzień na pato. To studenci mierzyli mnie tez jakby cyrklem :D

reklama
Megan śliczny brzuszek, jesteś szczuplutka wiec u ciebie super widać jak wszystko powoli sie powiększa :) Ja tez chyba zaczynam mierzyc...ale sie boje bo coś czuje ze rekord mój pobije :p

Do góry