reklama
Haaa, ja z tych mniej odważnych [emoji14] [emoji6], i szczerze mówiąc póki co mam 1 zdjęcie zrobione w tej ciąży.Ja czekam na brzuszek `Agi K M cos sie obija kolezanka
Może od 20 tc zacznę coś dodawać (jak już nikt nie będzie sie zastanawiał czy to ciąża prawdziwa, czy spożywcza), teraz mam wrażenie, że mi się ciąża rozkłada od szyi w dół, po równo [emoji1]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
Fanka BB :)
Ja też od 20tc mam zamiar mierzyć chociaż to i tak każda z nas będzie miała różne bo to od sylwetki też zależyHaha to prawda. Ty sama też się już trochę nie pokazywalas.
Kiedy zaczynacie mierzyć brzuszki??
Myślałam od 20tc chyba, tak będzie juz na pewno duuuzo na plusie.
joanna84-84
Fanka BB :)
Ja już mam tyle w pasie ile niektóre z was będą miały w 9 miesiącu albo nigdy
reklama
W poprzednich ciazach i na innych wątkach się mierzylysmy. Fajnie mieć porównanie. Między synkiem a córka było sporo cm, musze sprawdzić ile z małym było dokładnie. Waga zawsze podobna, trochę do przodu lub do tylu ale w granicy 5kg chyba..
Maziajka to już wtedy?? Zaczął mi czas ostatnio uciekać, już się aż tak nie wlecze jak wcześniej.
Pamiętajmy, że to są cudne cm, które szybko się gubią
Aga mam nadzieje, ze kiedyś zechcesz się z nami podzielić swoim brzuszkiem.
Kasiulka ale malutko, ja miałam ponad 130 bliżej 140 z córa. Z synkiem mniej ale właśnie nie pamiętam dokładnie.
Maziajka to już wtedy?? Zaczął mi czas ostatnio uciekać, już się aż tak nie wlecze jak wcześniej.
Pamiętajmy, że to są cudne cm, które szybko się gubią
Aga mam nadzieje, ze kiedyś zechcesz się z nami podzielić swoim brzuszkiem.
Kasiulka ale malutko, ja miałam ponad 130 bliżej 140 z córa. Z synkiem mniej ale właśnie nie pamiętam dokładnie.
Podziel się: