reklama
niewa88
Zaciekawiona BB
To po co piszesz że nie będziesz komentować jak cały czas komentujesz?Dobra a odnośnie czego te komentarze są?
Bo napisałam, czemu tamtego brzucha nie oceniam, żeby nie było, że bezczelnie pomijam jako jedyna?
Bo tak wygląda, ze znalazlyscie sobie temat na który nawet nie odpisujecie tylko opowiadacie o tym po co jest to forum.
Jakby zauważyć temat był inny a wy dopisujecie do tego swoje 'moim zdanie '. Nie na temat jeszcze.
Czy ja jej zabronilam cls zamieszczać? Albo komukolwiek, kto rzadko lub wcale pisze? Bo nie zauważyłam. A wy tylko o tym.
AIM właśnie, to trzeba mieć odwagę, dziewczyny które tu są komentuje, czuje ze mogę. Kogoś kogo zupełnie nie kojarzę nie będę oceniać, komeplementowac etc. I wątek był o tym a nie o tym co komu wolno.
Zasmiecanie forum, zlazac z tematu.
To tak na zmianę, kto wrzuci teraz swój brzuszek?? Chwalić się
Nie znasz mnie, albo innych dziewczyn to ich nie komentuj jak nie chcesz.
Zamykam temat kobitki bo telenowela się niedługo zrobi ;-)
Keep calm and chill out ;-)
Ostatnia edycja:
niewa88
Zaciekawiona BB
Słuchajcie.... wiem, ze tygodnie ciazy mozna liczyć na dwa sposoby skończone albo zaczęte. Ja jestem teraz 17+2. Ale teraz kam pytanie o miesiac wg niektórych źródeł to juz 4, a wg innych 5.
To nie jest istotne, ale pytam, bo jak ktos mnie pyta ktory miesiac, to czuje sie jak debil nie wiedząc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest istotne, ale pytam, bo jak ktos mnie pyta ktory miesiac, to czuje sie jak debil nie wiedząc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: