reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Jakbyś teraz mierzyla, to będzie porównanie :)
A brzuszek wymiarowo jak? Podobny? Bo pamiętam wcześniejsze zdjęcia ale jak Maziajce pisałam, wydaje mi się, że to z miesiąc temu było hihi.

Lilith zaburzenia czasoprzesteni widze masz:p
Ja w poprzedniej ciazy sie nie mierzylam ani razu wiec nie wiem ile mialam

010igov35ye70zfx.png

Ja pewnie zostanę przy zdjęciach i wadze :) to drugie niestety po chorobie nie chce się za bardzo dźwignąć więc jutro na mojej aktualizacji pewnie to będzie słabo wyglądać.

Dobra a odnośnie czego te komentarze są?
Bo napisałam, czemu tamtego brzucha nie oceniam, żeby nie było, że bezczelnie pomijam jako jedyna?
Bo tak wygląda, ze znalazlyscie sobie temat na który nawet nie odpisujecie tylko opowiadacie o tym po co jest to forum.
Jakby zauważyć temat był inny a wy dopisujecie do tego swoje 'moim zdanie '. Nie na temat jeszcze.
Czy ja jej zabronilam cls zamieszczać? Albo komukolwiek, kto rzadko lub wcale pisze? Bo nie zauważyłam. A wy tylko o tym.

AIM właśnie, to trzeba mieć odwagę, dziewczyny które tu są komentuje, czuje ze mogę. Kogoś kogo zupełnie nie kojarzę nie będę oceniać, komeplementowac etc. I wątek był o tym a nie o tym co komu wolno.

Zasmiecanie forum, zlazac z tematu.

To tak na zmianę, kto wrzuci teraz swój brzuszek?? Chwalić się :)
To po co piszesz że nie będziesz komentować jak cały czas komentujesz?

Nie znasz mnie, albo innych dziewczyn to ich nie komentuj jak nie chcesz.

Zamykam temat kobitki bo telenowela się niedługo zrobi ;-)

Keep calm and chill out ;-)

Ostatnia edycja:
Niewa ale też dalsze dyskusję nie mają sensu, to nie jest miejsce na kłótnie :) chcesz masz ochotę coś pisać to pisz a jak coś ci nie pasuje to nie, ale nie ma co kontynuować wojen bo tamten temat już został zamknięty :)

Słuchajcie.... wiem, ze tygodnie ciazy mozna liczyć na dwa sposoby skończone albo zaczęte. Ja jestem teraz 17+2. Ale teraz kam pytanie o miesiac :D wg niektórych źródeł to juz 4, a wg innych 5.
To nie jest istotne, ale pytam, bo jak ktos mnie pyta ktory miesiac, to czuje sie jak debil nie wiedząc :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha też mam z tym problem xD ja kiedyś zapisałam się na stronie ****************** i tam wyświetla się który to miesiąc tydzień itp :p inaczej bym nie umiała policzyć :p

Do góry