reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ola w brzuszek mini mini :)
Lilith tez tak mam rano jakby nie bylo a wieczor i spodnie cisna a brzuch olbrzym hihi ale Twoj zgrabny sweet :)
Mimi bardzo ladny ciazowy brzuszek :)
A ja tam nie rozumiem o co chodzi z tym tyciem i strachem ja mam w dupie ile przytyje srednio tyje po 20kg w kazdej ciazy i zawsze dochodze do wyjsciowej wagi wiec w ogole nie rusza mnie to co jem i ile tyje, ale tez nigdy nie bylam;otyla i nie mysialam sie odchudzac wiec stad moje podejscie :)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Każdy ma swoje podejście do tej kwestii, nie twierdzę że któreś jest lepsze czy gorsze. Ja akurat zawsze bardzo dbałam o swój wygląd, cały bo i figura i cera i cała skóra i włosy, wszystko i dla mnie to jak będę się prezentować nawet pod koniec ciąży jest istotne. Nie twierdzę że każda kobieta tak powinna że to jest najlepsze co może być. Ja taka jestem i dla mnie jest to ważne :)

Lilith - śliczna Kobietka z Ciebie.
Brzusio podobnie jak u Kasiulki, w zależności w jakim ubranku i o jakiej porze dnia - zaskakuje swoją wielkością. Jest cudny!

Wendy - Kochana -podpisuje się pod Twoimi słowami rękoma i nogami. Fakt faktem - ja zawsze miałam spore tendencje do tycia, ale jeżeli chodzi o ciążowe kg, to te szybko przychodzą, ale i szybciej lecą, niż te nabyte w drodze obzarstwa [emoji4]

Ola W - Słońce, Ty sie niczym nie łam. Brzusio masz zgrabniutki i malutki. Pamiętaj też, że nasza lipcowa grupa ma rozbieżność nawet do 6 tyg w przebiegu ciąży. Do tego większość z nas jest już kolejny raz w ciąży. Także nie ma co sie porównywać [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam "fazy brzuchowe" ;) Pojawia się i znika... Tu jestem wieczorem dzień czy dwa po Sylwestrze. A teraz znów prawie nic :) Choć to zdjęcie było bardzo pod mojego K, no chciałam, żeby coś było widać, bo się doczekać nie może Biedny :p

Załączniki

• 20161228_210154.jpeg
    20161228_210154.jpeg
    148,3 KB · Wyświetleń: 177
Ale piekne te nasze brzuszki. Ja akurat sie kilogramami nieprzejmuje,niechcialabym przytyc tak jak w poprzedniej ciazy 20kg ale jak tak beziehen to nic niezrobie.zadbac lubie tez o siebie
Moj zrobiony przedchwila i zaczety wczorajszy 16 tydzien.rano jest taki sobie brzuszek ale jak Teraz dwa dni urodzin i duzo siedzenia to wieczorem mialam ogromny
1483950582-aaaaaa.jpeg

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
Sylver cudna sukienka! Bardzo ładnie wyglądasz

Ja uważam, ze trzeba uważać ;) na kg. Dla mnie 1,5 roku ostatnie to duża walka o lepszy wyglad. Cieszę sie gdzie doszłam i nie chciałabym tego stracić.

Karo pieknie sie zaokrąglasz

reklama
Do góry