reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Mnie osobiście też się bardzo podobają jak są robione z głową..Ja mam imię synka na nadgarstku i tatuaż na plecach..motyw taki bardziej dziewczęcy..miałam wtedy 20 lat ale nieżałuję i miejsce też takie ze na starość kiedy może nie do końca mi się podobać to zawsze można zakryć..Bo imiona dzieci to inna bajka..Przynajmiej ja tak to widzę :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No dokładnie [emoji4]
Ja swojego na starość nie ukryje.. Chyba, że pod grubymi rajstopami lub zabudowanymi butami, ale z drugiej strony dziecka nigdy się nie wypre, więc nie ma tematu [emoji3]

Aim - faktycznie [emoji6]. Psujemy statystyki [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
mi się zawsze marzył tatuaż <3 obiecałam sobie z przyjaciółką na wakacjach w październiku, że jak obie urodzimy to sobie machniemy razem :D nie mogę się doczekać! tylko najpierw ona musi zajść :D

Alex wygoda przede wszystkim, tym bardziej w domu. Choć wiadomo jak ktoś psychicznie lepiej czuje się w czymś bardziej elegantszym tez może być, własne zadowolenie najlepsze.

Zauważyłam, że nie można brzuszków porównywać jak i samopoczucia. Kiedyś byłam pewna, że tylko na dziewczęce ciążę można czuć się tak niewyobrażalnie źle jak się czułam.. Ale.. W tej ciąży spodziewam się córeczki a czułam się fantastycznie w 1 trym. Z synem, tez miałam gorszy okres, wiadomo ale skończył się około 10tyg. Z pannicami tak nie było. Z 1 wymioty do porodu..
Tak samo co do brzuszka. Z corami mam zawsze duży. Z synkiem do porodu taki jak z 1 córa chyba w 6-7m. Nie popuchlam tez aż tak i ogólnie samopoczucie super. Teraz myślałam, że będzie synek znowu bo i samopoczucie dobre i mały brzuch miałam no ale nagle wystrzelił :)

Mam megaaa rozstępy. Nie tylko na brzuchu. Niestety na samej górze ud wewnętrznych tez, troszkę na piersiach i boczkach. To po 1 ciąży. Nie pomogło smarowanie. Zwalam to na genetyke, babcie i mama szczupłe a też z rozstepami.
W ciąży zrobiły się znowu bardziej widoczne, trudno. Takie uroki.

Aga śliczny masz ten tatuaż :)

Zauważyłam dziś, że linia mi ciemnieje imjuz wyszła nad pępek. Kto jeszcze???

Alex chyba mamy podobne gacie :d

To.moj z dzisiaj 19 t 1 d
1485685492128.jpg

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1485685492128.jpg
    1485685492128.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 500
Ale śliczne:)

Dziewczyny, pomóżcie, czy miałyście takie ciągniecie w dole brzucha- takie wysiłkowe, np po długim chodzeniu? Jestem w 17+4. Do tej pory ćwiczyłam, spacerowałam i było wszystko ok. Wczoraj podchodziłam 3 h po ikei, dzis ze 2 w leroy i znowu mnie zaczyna bolec. Jak napad/podniosę cos.
Potem przechodzi jak odpocznę. Wizytę mam 16.02. I nie wien czy poczekac jeszcze czy isc juz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka, Kasiulka - pięknie Kobitki [emoji4][emoji4]

Kasiulka - jaka duża? Mi się wydaje, że brzuszek masz podobny jak ostatnio. Jak na ten tydzień - rewelacja!

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam tak czasem, nic nie biorę bo krótki odpoczynek wystarcza. Gin nic nie mówi żeby było źle więc pewnie to normalne albo nieszkodliwe.

Do góry