reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Ja mam jeden tatuaż na razie, po pierwszej ciąży sobie zrobiłam, już mam koncepcję na dwa kolejne:-) :) A brzuszek 16 tyg, w sumie nie zauważyłam kiedy tak urósł.
20170131_092828.jpg

Załączniki

• 20170131_092828.jpg
    20170131_092828.jpg
    983 KB · Wyświetleń: 465
Ilka ślicznotko malusi Teoj brzusio
Chybra bo tak to jest długi czas nie czuje sie tego brzuszka nawet jak wystaje :p (tak jak mi) dopiero w lustrze ooooo kurczę jaki duży :D, ale Twój na razie malutki i bardzo foremny :D

Chybryda jak Kasiulka napisała z tym wyskakiwaniem, mam podobnie. Zgrabny brzuszek, ślicznie.

A powiedz mi, te kwiatuszki co są po prawej na oknie chyba to prawdziwe czy sztuczne? Bardzo mi się podobają :p

Aga_k_m - dzieki [emoji8]kocham sukienki[emoji12]a tą stwierdzilam ze biore, skoro w niej tak ladnie widac fasole[emoji41] za 4 dyszku[emoji38]

Dzisiaj przed wypadem na basen pokazywalam znajomym brzuch...i juz tak ladnie nie bylo widac[emoji28]
Wymoczylam sie az milo!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witamy w kolejnym tygodniu!
Z rana, ale po śniadaniu :)

Wg jednej aplikacji 18tc wg drugiej 19... :D druga lepiej przewiduje dni porodu. Ale liczy zaczęty tydzien chyba. Wiec jutro wg niej tez bedzie 19, a w pierwszej 18+1.
Tak czy siak 5 miesiac ;)

Widac ogromna roznice jesli chodzi o brzuch w stosunku do przed ciazy. No a na plusie ~3kg.
Niestety w biodrach i udach tez wiecej :/ trzeba poćwiczyć :D
a35b83ce3452d645c60e8ea0b4dd3388.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry