Alex_87
Fanka BB :)
Dokładnie najważniejsza wygoda..Pumelova eee tam, ja też zazwyczaj w getrach domowych i starej koszulce.
Nikt nie będzie oceniał tego, nie martw się
Alex w 1 miałaś większy brzuszek? Myślisz, że to,zależne od płci? Bardzo ładnie siemjuz powiększa
Co do brzuszka dziękuję..Choć nie ukrywam że twoja piłeczka jest cudna..a ciało jak widać elastycznie bo niezauważylam żadnych rozstępów..Ja kilka mam do tego tym razem ciągle strasznie suchy brzuch choć smaruje go kilka razy w ciągu dnia wazeliną na zmianę z bio Oil..
Nie wiem czy sugerować się wielkością brzuszka co do płci dziecka..Jest to moja druga ciąża ale jeszcze niewiem czy to będzie chłopiec czy dziewczynka..Druga ciąża ale zupełnie inna..Zupełnie inne samopoczucie..inna wielkość brzuszka..choć może to byś spowodowane tym że na początku miałam okropne mdłości i schudłam 4kg..dopiero od niedawna jest lepiej i 1kg na+..
Może ty jako bardziej doświadczona mogłabyś mi powiedzieć jak to u ciebie było..czy miało znaczenie samopoczucia i wielkości brzuszka co do płci dziecka? Bardzo jestem ciekawa..bo nieukrywam że marzy mi się córka do kompletu..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom