reklama
AAggAA88
Fanka BB :)
Pumka niesmialo z cycuszkiem? Dobra dobra! [emoji7]Hej nieśmiało - mój pierwszy brzuch jakos nie robię sobie zdjęć bo rzadko sie ubieram ale dzis lecialam na badania i mam!
17+6
Dziewczyny, ja regularnie bede robic sobie foty po 17-18 tyg, w jednym i tym samym miejscu. Poki co nie wiele sie zmienia[emoji14] musze zainwestowal w długi kijek do selfie[emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova - ładny, zgrabny brzusio [emoji4]
Karolina - wymiatasz porannie (ta mina - uwielbiam kobiety " z jajami ", takich z dystansem do własnej osoby [emoji3]). Brzusio cudowny
Aim - Kochana - chorobsko pewnie cofnelo wymiary o 2 tyg. Ale i tak Ci zazdroszczę tego płaskiego maluszka.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolina - wymiatasz porannie (ta mina - uwielbiam kobiety " z jajami ", takich z dystansem do własnej osoby [emoji3]). Brzusio cudowny
Aim - Kochana - chorobsko pewnie cofnelo wymiary o 2 tyg. Ale i tak Ci zazdroszczę tego płaskiego maluszka.
Ostatnia edycja:
Pumelova super, że się pochwalilas i faktycznie, tez na staniczek zwróciłam uwagę bo miałam podobny w poprzedniej ciąży i był cudoo. Piękny brzuszek.
Karolina haha ale mina cudoo, wrzucaj więcej swoich zdjęć bo aż miło i widzę Ty też masz ten kojec
AIM, widać Ci macice jakby sama, nie schowasz na golasa bo już wystaje. Niedługo cały brzuszek ślicznie wysokoczy
Maziajka tez się ucieszyłam w zeszłym tygodniu, jak zobaczykam,
Karolina haha ale mina cudoo, wrzucaj więcej swoich zdjęć bo aż miło i widzę Ty też masz ten kojec
AIM, widać Ci macice jakby sama, nie schowasz na golasa bo już wystaje. Niedługo cały brzuszek ślicznie wysokoczy
Maziajka tez się ucieszyłam w zeszłym tygodniu, jak zobaczykam,
pumelova
Dziekuje Wam bardzo! Nieśmiało bo to moja pierwsza fota
Podpatrywałam Was od jakiegoś czasu ale nie miałam okazji zrobić foty, bo ciągle jestem w koszuli nocnej w getrach to jeszcze jakos fajnie wygląda, nago sie czuje jak wieloryb a co bedzie potem! Ciekawe)
Podpatrywałam Was od jakiegoś czasu ale nie miałam okazji zrobić foty, bo ciągle jestem w koszuli nocnej w getrach to jeszcze jakos fajnie wygląda, nago sie czuje jak wieloryb a co bedzie potem! Ciekawe)
Alex_87
Wszystkie brzuszki super..mimo że kazdy różni się od siebie wielkością i kształtem..
Jestem tu nowa ale i ja pochwalę się swoim brzusiem..Jest zdecydowanie mniejszy niż przy pierwszej ciąży..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem tu nowa ale i ja pochwalę się swoim brzusiem..Jest zdecydowanie mniejszy niż przy pierwszej ciąży..
Alex - super [emoji3].
I widzę też jakieś tattoo [emoji6][emoji3]
Alex_87
Tak mam 2 tattoo i dojdzie 3ci..(jeden to imię syna więc dojdzie drugiej pociechy)Alex - super [emoji3].
Aga_k_m też jakieś masz?
reklama
Podziel się: