reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Hej :D nieśmiało - mój pierwszy brzuch :D jakos nie robię sobie zdjęć bo rzadko sie ubieram :D ale dzis lecialam na badania i mam!

17+6
Pumka niesmialo z cycuszkiem? Dobra dobra! [emoji7]
Dziewczyny, ja regularnie bede robic sobie foty po 17-18 tyg, w jednym i tym samym miejscu. Poki co nie wiele sie zmienia[emoji14] musze zainwestowal w długi kijek do selfie[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - ładny, zgrabny brzusio [emoji4]

Karolina - wymiatasz porannie (ta mina - uwielbiam kobiety " z jajami ", takich z dystansem do własnej osoby [emoji3]). Brzusio cudowny

Aim - Kochana - chorobsko pewnie cofnelo wymiary o 2 tyg. Ale i tak Ci zazdroszczę tego płaskiego maluszka.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Pumelova super, że się pochwalilas i faktycznie, tez na staniczek zwróciłam uwagę bo miałam podobny w poprzedniej ciąży i był cudoo. Piękny brzuszek.

Karolina haha ale mina cudoo, wrzucaj więcej swoich zdjęć bo aż miło :) i widzę Ty też masz ten kojec :)

AIM, widać Ci macice jakby sama, nie schowasz na golasa bo już wystaje. Niedługo cały brzuszek ślicznie wysokoczy :)

Maziajka tez się ucieszyłam w zeszłym tygodniu, jak zobaczykam,

Karolina super [emoji106][emoji106]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Dziekuje Wam bardzo! Nieśmiało bo to moja pierwsza fota :D
Podpatrywałam Was od jakiegoś czasu ale nie miałam okazji zrobić foty, bo ciągle jestem w koszuli nocnej :D w getrach to jeszcze jakos fajnie wygląda, nago sie czuje jak wieloryb a co bedzie potem! Ciekawe:))

reklama
Pumelova eee tam, ja też zazwyczaj w getrach domowych i starej koszulce.
Nikt nie będzie oceniał tego, nie martw się :)

Alex w 1 miałaś większy brzuszek? Myślisz, że to,zależne od płci? Bardzo ładnie siemjuz powiększa :)

Do góry